1 668 5

Щерката на Обама награби британец (СНИМКА)

Малия и младежът Рори показали близост на футболен мач

Иво Стойнев

Най-голямата дъщеря на Барак Обама –19-годишната Малия бе забелязана да се целува с британски студент по време на футболен мач на Харвард-Йейл, съобщава DailyMail.

Рори Фаркуърсън учил в едно от най-престижните училища в Англия преди да продължи обучението си в Бръшляновата лига, където следва втора година. Рори е бил председател на ученическия съвет на училището Ръгби, което по престиж отстъпва само на Итън и Хароу. Във Великобритания обикновено това е ученикът с най-добър успех и социални умения за годината. Той се избира от директора. Таксата за училището Ръгби е 32 000 британски лири за година (42 500 щатски долара.)

Рори, който също е на 19 години, бе сниман да се целува с Малия, а кадрите обиколиха социалните мрежи. Не се знае как би реагирал на връзката Обама, който е с кенийски корени. Неговият дядо е бил част от движението за независимост на нацията срещу британските колониални власти.

Събитията стават около 50-те години на миналия век, а някои твърдят, че е измъчван от тях, когато е бил лишен от свобода.

Младежът все пак има шанс да получи одобрението на Барак Обама, тъй като се знае, че обича спорта, тренира футбол и е избран за наставник на студентите. Също така се интересува от мениджмънт, подобно на баща си Чарлз – директор на група за управление на инвестиционен фонд в Лондон.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • юрист
  Отговор
  1 15:09  25.11.17
  Абе какво сте си заровили нахалните папарашки носове в личния живот на децата на известни личности- оставете ги намира! Да се целуват- лошо няма- целуват се момче и момиче, връстници, на по 19 години! Какво лошо, ненормално или неморално виждате в това?

  Коментиран от #2

 • 2 15:10  25.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гари Купър
  Отговор
  3 15:40  25.11.17
  Обамата е най-големият масов убиец след Хитлер, чиста и проста статистика

  Коментиран от #4

 • Брат ми
  Отговор
  4 17:05  25.11.17

  До коментар #3 от "Гари Купър":

  Сталин е избил повече и от двамата.

  Коментиран от #5

 • 345
  Отговор
  5 18:14  25.11.17

  До коментар #4 от "Брат ми":

  Не е вярно, това е западна пропаганада, според самите руснаци става дума за около милион, но все пак и те самите не знаят, това е болшевишка пропаганда, за какво му е на Сталин да избива народа си ?

Напиши коментар:


Публикувай