438 0

Фокусникът Арсен подарява безплатно магическо шоу на варненци

Стефанаки Йоанис

Куп други изненади са подготвили организаторите на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Сръчко“

Фокусникът Арсен ще зарадва варненци с безплатно магическо шоу. Подаръкът за жителите и гостите на морския град е дело на организаторите на арт фестивала „Сръчко“, който ще се проведе през целия месец декември във Фестивалния и конгресен център.

Илюзионното шоу с участието на ученика на Астор ще е на 3-ти декември (неделя) от 15 часа.

По време на арт фестивала „Сръчко“ всички варненци ще могат да се докоснат до ръчно изработените произведения на изкуството от 80 майстори от България и чужбина - Русия, САЩ, Украйна, Куба, Германия. Очите ще радват сваровски бижута и сребро, изделия от мед, коледни лампи, тъкани изделия, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други красоти.

Куп други изненади са подготвили организаторите на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Сръчко“. Ще има обособен безплатен детски кът, където момченцата и момиченцата ще могат да се забавляват на воля.

Дядо Коледа също ще пристигне специално за фестивала. Така всеки родител, без да заплаща такса ще може да му остави подарък, който в уречен ден и час добрия старец ще връчи на детето.

Фестивалът „Коледен Сръчко“ ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа.

България


Напиши коментар:


Публикувай