29 Ноември, 2017 00:30 51 653 19

Най-невероятните секс рекорди (I част)

  • секс-
  • рекорди-
  • пенис-
  • вагина-
  • проститутка-
  • оргия

От 82-годишна проститутка до оргия с 500 човека - най-странните секс рекорди, които няма да видите в Книгата на Гинес

Най-невероятните секс рекорди (I част) - 1
Снимка: Shutterstock

Най-големият пенис – 34.2 см

Мъжът с най-голям пенис, измерен и документиран от д-р Робърт Дикинсън в началото на 20-ти век, се е радвал на мъжество с дължина 34.2 см. Настоящият жив рекордьор обаче е Джона Фалкън, който има пенис с дължина 32 см, измерен на живо по телевизията, което го прави един от малцината, способни да подкрепят това твърдение с доказателства.

Най-голямата вагина

Най-голямата вагина вероятно е принадлежала на жената гигант Ана Суон (1846 - 1888 г.), забележителна жена, поставила различни рекорди, отнасящи се до деликатните ѝ части. Тя била родена с нормални размери, но започнала да расте много бързо като дете и стигнала височина 233 см на 19 години. Решила да припечели нещо от необичайния си размер, тя се включила в цирк и обикаляла Шотландия, където се запознала с капитан Мартин Бейтс – също великан, висок 213 см. Двамата сключили брак през 1872 г., което ги прави най-високата семейна двойка в света, рекорд неподобрен и до днес.

Суон и Бейтс заживели заедно и си построили къща, пълна с огромни мебели, включително огромна спалня, на която консумирали брака си. На 18 юни 1879 г., тя родила най-голямото бебе в историята, което тежало 11.8 кг и било дълго 86 см. Обиколката на главата му била 48 см, което означава, че при раждането е имала разкритие поне 15 см. Това е доста, имайки предвид, че при нормално раждане е около 10 см.

За съжаление, не оцеляло при раждането, но му направили отливка, която днес е изложена в Кливландския музей.

Най-плодовитата майка – 69 бебета

Фьодор Василиев (1707 – 1782) бил селянин от Шуя, Русия. Самият той бил напълно обикновен човек, но първата му жена, Валентина Василиева, поставила рекорд за най-много родени деца. Тя родила общо 69 деца. Малко е известно за живота ѝ обаче. Не се знае кога е родена, нито кога е починала. 16 пъти е родила близнаци, 7 пъти тризнаци и 4 пъти четиризнаци, което прави общо 27 раждания. 67 от бебетата оцелели.

Днешният световен рекорд за раждане е на Леонтина Албина от Сан Антонио, Чили. Вече на 60 и няколко години, тя твърди, че е майка на 64 деца. От тях 55 са документирани.

Майката с най-много деца, които не са близнаци пък, е Ливия Йонс. 44-годишната румънка е родила 18-тото си дете в Канада през 2008 г.

Най-далеч изстреляна сперма – 6 м

Хорст Шулц постигнал това със „значително“ количество семенна течност. Той също така държи рекорда за най-голяма височина (3.75 м) и най-висока скорост на еякулация (69 км/ч).

Най-възрастната проститутка – 82 години

Проституцията е известна като най-старата професия на света. Полицията в Тайпе пък изчислява, че 82-годишната „Баба“, както я наричат, е най-възрастната, работеща проститутка. Тя започнала преди около 40 години, след като мъжът, с когото живяла от 20 години, починал. Задържала се в бизнеса като вземала 10 или дори 20 пъти по-малко от останалите проститутки.

Най-голямата оргия – 250 двойки

Япония успешно е поставила нов световен рекорд – 250 мъже и 250 жени се съгласили да правят секс на едно и също място по едно и също време, образувайки най-голямата оргия. Събитието се провело в хранилище с професионален снимачен екип, заснел всичко. Всички пози и действия по време на оргията били хореографирани, за да са в синхрон двойките. Макар да се води за „оргия“, всъщност 250-те двойки (предварително тествани за болести) правели секс само с партньорите си и не се разменяли. Всеки може да си закупи записа на оргията на DVD.

Най-много партньори – 919 мъже за един ден

Lisa Sparxxx е известна американска порно актриса. Тя е правила секс с 919 мъже за един ден, поставяйки световен рекорд.

Най-продължителната мъжка мастурбация – 10 часа

Масанобу Сато поставил световен рекорд като се самозадоволял 9 часа и 58 минути на маратон по мастурбация в Сан Франциско. Той дошъл чак от Япония за маратона, въоръжен с различни сексуални играчки. Освен това рекордът, който подобрил, пак бил негов. Предишният път, той успял да издържи 9 часа и 33 минути.

Най-силната вагина – вдига 14 кг

42-годишната рускиня Татята Кожевникова има най-силната вагина в света. Тя е успяла да вдигне 14 кг тежести с вагината си. Постигнала го е като е упражнявала интимните си мускули почти 15 години.

„След като родих, интимните ми мускули бяха много слаби. Четох книги за Дао и научих, че жените в древността са се справяли с този проблем, използвайки дървени топки.“

Най-възрастният баща – 90 години

Най-възрастният баща в света е станал татко поне за 21-ви път и то на 90 години. Индийският фермер Нану Рам Джоги, който се оженил за четвърти път, твърди, че не иска да спира и планира да продължи да прави деца, поне докато стане на 100. Г-н Джоги признава, че не е сигурен колко деца са му родили четирите му съпруги – знае за 12 сина, 9 дъщери и 20 внука.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоу©т

    38 6 Отговор
    Евала на тия рекордьори!
  • 2 Къртев

    39 6 Отговор
    Маалиии, таа с вагината, като менгеме.

    Коментиран от #14

  • 3 Сико

    22 37 Отговор
    Аз 25години правех по 11-12 тека на ден в продължение на 2 - 3 седмици, на 44год. по 7 на ден за около месец, сега на 47 по 1 - 2 всеки ден просто защото нямам време! Не е рекорд, но мойте наборите ми казват , че нямат желание за секс.

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Гост

    58 5 Отговор
    Вении , предчувствам , че с теб ако не рекорд , можем да постигнем много добри резултати ...
  • 5 АНОНИМЕН

    41 5 Отговор

    До коментар #3 от "Сико":

    Е ДЕ...Е ДЕ.....ПОСМАЛИ МАЛКО.....
    ТО БИВА ХВАЛЕНЕ АМА ТИ СЕ ОЛЯ.....
    ХВАЛИПРЪЦКО......ХАХАХА....
  • 6 топчето

    52 2 Отговор
    Аз винаги фъргам матрял на 6 + метра ма проблема е че от ударната вълна булчито отлита всеки път с него .......
  • 7 гощо

    14 8 Отговор
    Най много н.....и колежки на работното място,независимо обвързани,семейни или свободни? АЗ!!!! Високо вдигнал купата аахахахахахахаахха.....
  • 8 Радо

    27 3 Отговор
    Аз пък един път заспах докато.....хем бях отгоре.
  • 9 The TRAPPER

    35 6 Отговор
    За 6-метров изтрел незнам , но аз като свърших в гаджето отдолу тя после я изплю .
  • 10 ШшштБегайЕ

    23 4 Отговор
    Е Те тая 919 за един ден демек за 12 часа ,те май само са го бодвали по 1 път и следващия..
  • 11 Morgoth

    25 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сико":

    Когато стигнеш 40-те, повярвай ми, няма точно това да ти е голямата гордост. А какво ще ти е желанието за секс много ще зависи от това как изглежда жена ти. Аз съм в категория "почти всеки ден" и да ти кажа съм от щастливците.
  • 12 Пешо

    25 2 Отговор
    Поклон пред Венчето за поредната й уникална статия. Коя от коя по-уникални са. А някой пикантерии, вярвам, и от опит ги споделя :)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сливата

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "Къртев":

    Не се радвай на голяма вагина като чанта а на тясна.
    Питай Вени да ти обясни защо.
  • 15 тука е така

    12 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Най-далеч изстреляна сперма – 6 м

    Хорст Шулц постигнал това със „значително“ количество семенна течност. Той също така държи рекорда за най-голяма височина (3.75 м) и най-висока скорост на еякулация (69 км/ч)


    АБСУРД това да е вярно,абсурд.
  • 16 Пенсионер

    11 2 Отговор
    Вече не ми се занимава с тази работа.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.