5 380 14

Тя живее в златна клетка, защото е прокълната да бъде красива (СНИМКИ)

Заради зашеметяващата си външност младата рускиня почти не напуска дома си

Милена Трачева

Красотата невинаги е дар. Тя може да бъде и проклятие. Именно така се чувства 26-годишната Анжелика Кенова, която е дарена с неземна хубост и заради нея е принудена да живее в златна клетка.

Заради зашеметяващата си външност младата жена почти не напуска дома си. Родителите ѝ са изключително притеснени, че с дъщеря им може да се случи нещо ужасно и не я изпускат от поглед нито за миг. Това обаче не нречи на момичето да работи като модел. Голяма част от фотосесиите се правят в дома ѝ, а по време на онези, които се снимат навън, тя винаги е обградена от огромен антураж.

Анжелика поразително много прилича на куклата Барби, без да се е подлагала, на каквито и да е пластични корекции или разкрасителни операции. Видът на 26-годишната хубавица е напълно естествен — не само лицето ѝ, но и нейното тяло никога не са били коригирани.

Противно на всеобщото мнение, момичето не смята красотата си за изключителен дар, а по-скоро за огромно бреме. Анжелика се е уморила да живее в "златната клетка", в която я държат нейните родители и мечтае за свободата, която имат по-неугледните ѝ и грозновати връстнички, пише anews.com.

Въпреки възрастта си, Анжелика все още разчита на своята майка. Често близките й я плашат, че зад входната врата на дома им започва страшният и безмилостен свят, в който жените са изложени на безброй опасности.

В редките случаи, в които Анжелика все пак излиза извън пределите на дома си, тя винаги е обградена от охранители.

„Докато растях, мама и татко ме възпитаваха като истинска принцеса. Не ми разрешаваха да напускам дома си и да общувам с момчета. Заради това не съм готова за истинския живот, превърнах се в жива кукла. Родителите ми ме наричаха Барби”, споделя красавицата.

За да поддържа идеалната си фигура, Анжелика е подложена на специален хранителен и спортен режим. За нея се грижат куп специалисти, тъй като родителите ѝ са ѝ осигурили луксозен живот. Но точно като в приказките, младата жена мечтае за нещо съвсем различно от това да бъде носена на ръце и обгрижвана като принцеса. Тя мечтае да се измъкне от дома си и от родителските грижи и да заживее свой собствен живот на обикновено момиче.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • вижся
  Отговор
  1 12:43  28.11.17
  да гледат родителите и как и се изреждат 5ма и на нея и харесва... това би било забавно
 • хах
  Отговор
  2 12:49  28.11.17
  глупости , и защо и е специален режим като няма кой да я види като няма да има гадже и да се ожени , да си маа водка и краставички и това е , златна клетка ХАХАХА
 • Бай Ставри
  Отговор
  3 12:49  28.11.17
  Момичето има нужда от мъж като нивата от дъжд.
 • гларус
  Отговор
  4 12:55  28.11.17
  как се чустват нашите плеиметки ??

 • 112
  Отговор
  5 13:39  28.11.17
  Симпатяга е, но чак пък неземна хубост е силно преувеличено.
 • Къню
  Отговор
  6 14:30  28.11.17
  Приказна е, но има нещо неистинско - миглите!
 • Радо
  Отговор
  7 15:09  28.11.17
  И тоя бюст отде го отпра на тва крехкото боденце, дано да е истински все пак - искрено се надявам!!
 • 8 00:46  29.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 00:49  29.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 10 00:50  29.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Morgoth
  Отговор
  11 08:48  29.11.17
  Айде, айде, направо се разплаках! Момичето яко се поддържа със спорт и хранителен режим за да изглежда така и след това бреме било. Да се облече по-семпло и ще прикрие половината от това. Знаете ли колко красота се крие под зимните дрехи на много други природно надарени млади момичета, които обаче не са модели, не се кипрят по страниците на модни списания, а мама и тати нямат толкова пари и не ги държат вързани в къщи? Ако тази изобщо има някакъв проблем то това са родителите и. Ако пък толкова иска да не е красива да смени режима - 10 кила отгоре и много бързо ще изпадне от класацията.
 • фонзи
  Отговор
  12 12:57  29.11.17
  На бас че си мечтае и сънува всяка вечер милион пе.еси
 • The TRAPPER
  Отговор
  13 14:04  30.11.17
  Зайченцето бяяяло , цял ден си играааало , в близката горииичка със една....... и т.н.
 • Кака Гинка
  Отговор
  14 03:05  01.12.17
  Момичето е много красиво,но като гледам - скалпелът на добър пластичен хирург доста е допринесъл за неземната хубост.А родителите ѝ явно добре осребряват тази красота и за това я държат изолирана и на инфантилно ниво, щом на 26 години се лови на приказките за "Торбалан" и седи затворена в къщи.Тъжно наистина...

Напиши коментар:


Публикувай