3 696 6

Млада жена отряза най-ценното на гаджето си, докато спял до нея (СНИМКИ 18+)

Събина Андреева

26-годишна жена отряза половия орган на 40-годишния си приятел, докато той спял до нея. Случката се развила в гр. Кордоба, Аржентина, разказва Мирър.

След като младата жена отнела най-ценното му, мъжът бил транспортиран в болница. Въпреки обилната загуба на кръв, няма опасност за живота му. Виновницата Бренда Баратини използвала градинска ножица, за да извърши подлото си и опасно деяние.

Разследващите органи не знаят какви са мотивите на Бренда, както и от къде са се появили ножиците.

От друга страна адвокатът на Баратини твърди, че клиентката му е станала жертва на сексуално посегателство и се е опитвала да се защити.

По случая има много въпросителни и неизяснени детайли.

Адвокатът на скопения мъж заявил, че клиентът му е бил с превръзка на очите и възбуден, когато Бренда го е нападнала. Категорично отрича, той да е спял, когато това се е случило.

Баратини е арестувана и ѝ предстоят психически тестове, които да определят нейното състояние. Междувременно разследването продължава и тя ще бъде разпитана след тестовете.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Брат ми
  Отговор
  1 20:02  28.11.17
  Ами сега??? Лоша работа...!!!
 • Роко
  Отговор
  2 20:11  28.11.17
  Сега вече като Лейди Гага..
 • Бесен Язовец
  Отговор
  3 20:15  28.11.17
  На такава и чупим вратът на момената ама направо на стотната от секундата и спирам жизнения път
 • Радо
  Отговор
  4 20:16  28.11.17
  Публикувано във факти.бг: Адвокатът на скопения мъж заявил, че клиентът му е бил с превръзка на очите и възбуден, когато Бренда го е нападнала.....това обяснява всичко - мацката, като е видяла, че ги няма топурляците, се ядосала и хванала лозарската ножица.
 • The TRAPPER
  Отговор
  5 09:55  29.11.17
  Сега като няма инструмент да я чука с бейзболната бухалка . Да я одере жива с тъпото на ножа.
 • Кака Гинка
  Отговор
  6 02:18  01.12.17
  Няма как да е станала жертва на сексуално посегателство,ако той е спял или е бил с вързани очи.И двата случая говорят за действия по взаимно съгласие.Тази е явен психопат - в случая мъжът е изтеглил късата клечка...

Напиши коментар:


Публикувай