6 Декември, 2017 07:00 4 263 0

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес ще ви се наложи да бъдете по-пестеливи, ако не искате парите да се превърнат във ваш постоянен проблем. Опитвайте се да сте максимално прецизни при изпълнението на служебните си задължения на работното си място.

Телец

Днес не се отказвайте от възможността да поемете нови отговорности на работното си място. Не се преуморявайте и отделяйте достатъчно време за отдих, защото в противен случай рискувате здравословната си

Близнаци

Днес на мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да преценяват добре всеки свой разход, независимо от това колко малък е той. Внимавайте как харчите наличните си парични средства, защото охолството на което се радвахте е застрашено, ако не вземете конкретни мерки.

Рак

Днес пари няма да ви липсват, но това не означава, че трябва да ги харчите неразумно. Опитайте се искрено да вярвате в собствените си възможности. Избягвайте споровете и проблемите с институции и организации от финансов характер.

Лъв

Днес е наложително сами да осъзнаете, че късмета, който имате в последно време ви дава повече, отколкото можете откажете да мечтаете. Възможно е в обкръжението ви да се появят нови лица, които да заемат важно място в живота ви.

Дева

Днес ще е изключително важно за вас ще е да знаете точно какви ходове трябва да предприемете в личен и професионален план, защото рискувате някои страсти да разрушат постигнатото с много труд и усилия. Не пренебрегвайте здравословен проблем.

Везни

Днес не бързайте с изводите и окончателните решения в професионалната сфера. Използвайте енергията си за създаване на нов тип правила на работното си място, особено заемате ръководни постове.

Скорпион

Със смесени настроения ще посрещнете деня. На работното място ще изпитвате желание да се реванширате на някой, който е съпричастен на работата и споделя отношението ви към проблемите там. В личен план - не бъдете толкова нетърпеливи. Всичко с времето си.

Стрелец

Възможно е да се ангажирате с непредвидени задачи и да поемете чужди отговорности. Това ще обогати житейския ви опит, но ще ви изнерви. Домашните проблеми също ще ви заставят да търсите решения и в края на деня се очаква да сте уморени.

Козирог

Днес към вас ще са насочени погледите на много хора в очакване на справедливост и правилни действия. Не ги разочаровайте. Бъдете на нивото на собствените си претенции и работете. Имате неограничени способности, стига да пожелаете да ги приложите.

Водолей

Преценете внимателно отправените ви предложения в деловата сфера. Изградете стриктен план за действие. Успешни за вас ще се окажат пътуванията на близки разстояния. В любовната си връзка се стремете към постигане на хармония и разбирателство.

Риби

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са от щастливците, тъй като ще се окажете на правилното място, в точния момент. Възползвайте се максимално от благоприятните обстоятелства, както в професионален, така и в личен план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА