8 520 15

Най-силно възбудимите точки при мъжете

Мъжете също имат своите скрити ерогенни точки, за които дори самите те може би не са подозирали

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Всяка част на тялото може да бъде извор на наслада, особено ако е стимулирана по правилния начин. Опознаването на човешкото тяло е истинско изкуство. Не всеки може да разчете различните сигнали, а и не всеки умее да достави безкрайно удоволствие на партньора си по време на секс. Оказва, че не само на жените трябва да им се доставя наслада с енциклопедия в ръка - мъжете също имат своите скрити ерогенни точки, за които дори самите те може би не са подозирали. Ето кои стоят на предните места в класацията, открийте ги и изненадайте своя партньор с непознати удоволствия:

F-точката

F-точката или така нареченият френулум е мястото, което се намира точно под главата на пениса. Ще го познаете по ъгълчето, което образува с по-тясната долна част на пениса. Ще го намерите, като застанете срещу партньора и очертаете мислено триъгълник там, където стволът на пениса се слива с главичката. В центъра на този триъгълник се намира тази „вълшебна юздичка“, която е събрала много нервни окончания. Само че трябва да знаете, че е адски чувствителна и най-добре да действате върху нея с език. Това място е изключително богато снабдено с нервни окончания и може да се сравни с женския клитор. Стимулирането на френулума подлудява мъжете.

Ходилата

Краката също са богати на нервни окончания. Там се намират проекциите на всички важни органи и системи в тялото. Ето защо стимулацията на ходилата носи невероятна наслада. Но първо се уверете, че партньорът ви няма нетърпим гъдел.

P-точката

P-точката е много противоречиво място, което не всяка жена би искала да открие, а и не всеки мъж. Става дума за простатата. Тя се намира на около ¾ от дължината на пениса, но навътре в ануса. Ето защо не всеки мъж ще хареса тази идея. Преградата е по-скоро психологическа. Мястото е богато инервирано и стимулацията му носи невероятна наслада, сравнима с тази на женската G-точка.

Палците на ръцете

Палецът на ръката е една от неподозираните ерогенни зони - много мъже обожават палците им да бъдат целувани, галени и смукани. Опитайте – може и на вашия партньор това местенце да се окаже любимо.

Сакрумът

Сакрумът представлява триъгълна кост в основата на гръбнака, точно в областта на кръста. Ще я познаете по двете трапчинки на кръста около самия гръбнак. Богатата невронна мрежа в тази област дава почва за невероятни преживявания.

Зърната

Мъжките гърди са ерогенна зона не по-малко от женските. Не пропускайте да го възбуждате и по този начин.

Скротумът

Скротумът - кожната торбичка, в която са разположени тестисите при мъжа, е често пренебрегвана ерогенна зона. Той е чувствителен орган от мъжката полова система, който играе много важна роля при полов акт и особено при достигане на оргазъм, пише Az-jenata.bg. Жените наблягат на пениса като същински извор на наслада като пропускат скротума. Бъдете нежни, не правете резки и груби движения със скротума му и ще го доведете до екстаз.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скорпион29
  Отговор
  1 00:38  01.12.17
  Аре ,,благодарско" някой да ми търси P точката почнеш ли да даваш да ти ровят по-г....т значи вече плуваш към др.бряг !

  Коментиран от #10

 • Класика
  Отговор
  2 01:14  01.12.17
  Свирка с пръст ;)
 • ONQ S KONQ
  Отговор
  3 05:51  01.12.17
  Какво толкова мен коня ми я откри и сега ми пипа гърлото от задната страна.Сега аспухът ми пуши като на старо БМВ.
 • гощо
  Отговор
  4 07:27  01.12.17
  Като изключим палеца и зърната на мъжките гърди другото е абсолютно така!

 • Пони
  Отговор
  5 08:41  01.12.17
  Секс робство
 • Радо
  Отговор
  6 08:44  01.12.17
  На някои мъже преди да им достигнат Р точката, трябва първо да им постижат/обръснат г***.
 • смок
  Отговор
  7 09:17  01.12.17
  Само дано не го прочете жената ...

  Коментиран от #11

 • Зорлем
  Отговор
  8 09:20  01.12.17
  Както казва комикът Джими Кар, за да не стават грешки, природата (или Господ ако някой го предпочита) се е погрижила най-важната ерогенна зона на мъжа да се уголемява и "набъбва", така че да не може да се сбърка и пренебрегне, и да не остане без внимание.
 • The TRAPPER
  Отговор
  9 09:55  01.12.17
  Ах Вени, Вени , какви са тези вълшебни юздички ?
 • Мунчо
  Отговор
  10 12:53  01.12.17

  До коментар #1 от "Скорпион29":

  Браво! Здраво ме разсмя. Вярно, ясно, точно, с добър словоред и т.н.!
 • Гост
  Отговор
  11 13:11  01.12.17

  До коментар #7 от "смок":

  Ша ти бръкне ли у дупето :) ?
 • Д-р Куроедов
  Отговор
  12 17:52  01.12.17
  Абе Венче, ти и Кобилкина засрамваш с твоите статии. Да не си завършила "Сексология" в някой престижен университет?
 • Гост
  Отговор
  13 18:11  01.12.17
  Жена да пише за ерогенни зони у мъжа? Това е поредния опит жените да не приемат истината и да пишат от името на мъжете! Уважаеми дами, веднъж завинаги проумейте, че мъжа има само една ерогенна зона - ПЕНИСЪТ! Научете се да уважавате различността между половете!
 • sweetangel
  Отговор
  14 23:26  22.05.18
  ...ева ли има жена искаща да открие Р точката освен ако не е избягала от извратено порно
 • sweetangel
  Отговор
  15 23:28  22.05.18
  едва ли* ... извинявам се

Напиши коментар:


Публикувай