Last news in Fakti

3 Декември, 2017 08:47 6 131 2

Мистериозният НЛО инцидент, видян от 62 деца (ВИДЕО)

  • нло-
  • каца-
  • двор-
  • училище-
  • зимбабве

Извънземен кораб каца в двора на училище, пред ужасените погледи на учениците

Случаят от Зимбабве е един от най-интригуващите случаи на регистрирани свидетелства на НЛО, защото 62-ма ученика описват по идентичен начин множеството летателни обекти и съществата, които са видели.

Събитието се случило сутринта на 16 септември 1994 година в района на малкото частно основно училище в градчето Рува, на 20 километра от столицата на Зимбабве - Хараре. Там се обучавали около 80 деца на местни жители и на работещи в страната чужденци.

Във въпросната сутрин почти всички деца от училището били на двора в голямо междучасие, а целия учителски колектив бил в сградата, където провеждали обсъждане на текущи задачи.

Според свидетелствата на учителите в един момент се чули писъци и викове откъм двора и след малко при тях нахълтали десетки развълнувани и уплашени деца.

Разследването на случая описва следната картина:

62 деца са си играели в училищния двор, когато видели три странни обекта в небето, които се приближавали към училището.

Движението им не било праволинейно, а приличало на подскоци в небето. Трите големи движещи се обекта, изчезвали и се появявали на различни места в небето с невероятна скорост, сякаш се телепортирали напред, приближавайки се все повече към децата, докато накрая не се приземили на около 100 метра зад училищния двор.

Обектите кацнали на земята, а след това на върха на един от тях се появил образ на живо същество.

Децата описват съществото като нисък човек, с тънка шия, глава с неестествено големи очи и нещо подобно на дълга черна коса.

Децата били ужасени, защото първата мисъл, която дошла в съзнанието им била, че създанието е демон, който идва да ги изяде. Този страх бил породен от местна легенда, която разказва за зло създание, наречено Токолоши, което разболява и убива, а понякога яде и деца.

Ужасът растял в умовете на учениците (тогава на възраст между 5 и 12 години), защото съществото тръгнало към тях, То извървяло кратко разстояние в посока на учениците, но не стигнало до тях, а спряло и сякаш изчезнало. След това отново го видели до главния обект. Малко след това обектите се издигнали в небето и изчезнали.

Историята от Рува е добре документирана и внимателно изучавана от различни изследователи.

Психологът от Харвард д-р Джон Мак интервюирал децата и техните учители непосредствено след инцидента, както и 20 години по-късно. Интересното е, че всички деца до едно разказали дословно една и съща случка.

Друг забележителен факт е, че децата рисували онова, което са видели и то отново било изключително сходно.

Ден след инцидента най-известният африкански изследовател на НЛО, покойната Синтия Хинд, се появила в училището и поискала от децата да нарисуват видяното. До края на деня тя получила 35 почти еднакви рисунки.

По-интригуващи обаче, се оказали разказите на по-големите ученици, които изпитали дълбока телепатична връзка със създанието. То ги предупредило, че хората са на ръба на гибелта си. То им обяснило, че това е неизбежно и необратимо, защото унищожават Земята, замърсявайки околната среда по начини, които ще имат драстични последици.

„Те очевидно разказват историята така, сякаш наистина се е случила. Те вярват в онова, което казват, и няма данни за психоза или делюзия", отбелязва днес д-р Мак.

Според психолога децата са ментално здрави и няма индикации, че пречупват истината или са неспособни да правят умозаключение относно видяното.

Години по-късно порасналите вече деца преразказват събитията и продължават да твърдят, че са били свидетели на нещо, което не е от този свят и смятат, че всички хора трябва да знаят, че не сме единствените разумни същества.

Миналата година, едно от тези деца за пръв път се осмели да проговори публично за случката.

Почти 22 години след инцидента, Емили Трим, една от 62 ученици, станали свидетели на близката среща с третия вид, разказа за преживяването си пред хора.

По онова време тя била ученичка в начално училище "Ариел" и макар да са минали толкова години, тя и днес си спомня с големи подробности за този странен епизод от живота ѝ и все още "усеща" срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бате Цецо

    7 0 Отговор
    Ако допуснем, че това настина се е случило то извънземното здравата се е объркало пред кого да изпраща посланието си. Да се беше появило пред лидерите на индустиално развитите страни и най-вече пред Тръмп (не че тогава той е бил президент) и тм да каже - Не замърсявайте.