1 097 0

Внимание, змия в клоните на коледната елха (СНИМКА)

Австралийско семейство открило влечугото да се плъзга по изкуственото им дръвче

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Бъдете нащрек за змии, спотайващи се в коледните ви елхи. Това предупреждение отправя към своите съседи австралийска майка, след като нейният 4-годишен ѝ син открил едно такова влечуго да се промъква с приплъзване по клоните на семейното коледно дърво.

Джесика Александрия от Бринсемеад, Куинсланд, публикува снимка във Facebook, на която се вижда как зелена дървесна змия пълзи по бялото изкуствено дърво, което семейството ѝ украсява за празника.

"Змиите си падат по това по-топло време! Точно изгоних една от моето коледно дърво този следобед … макар че беше безобидна, това е добро напомняне да си пазим", пише тя.

Джесика разказва, че детето ѝ първо забелязало змията.

"Моят четиригодишен мъник я забеляза — малка дървесна змия, около метър дълга, която се бе увила около коледната елха", разказва жената пред Cairns Post. "Тъкмо бяхме поставили дървото. Нямам си и идея кога и как змията се е появила, но случката ни накара хубаво да се посмеем."

Семейството веднага се обадило на службата за диви животни и служителят, изпратен, за да отведе студенокръвното, им обяснил, че това е безобидна зелена дървесна змия.

Австралия


Напиши коментар:


Публикувай