427 1

Приложение ни помага да се опознаем по-добре

Милена Трачева

С напредването на възрастта хората се променят. Започват да проявяват определени настроения и модели на поведение, които невинаги са им понятни.

Пример за това е негативната нагласа, когато нещо ни събуди по-рано от предвиденото. Някои хора започват такъв ден с очакването той да премине под сянката на тъмен буреносен облак, носещ лошо настроение и нефункционалност за действията им. Обичайни модели като тези лесно се разпознават, но какво се случва, ако човек се окаже разстроен следобед, без да има представа каква е причината за това? Отговор на подобни въпроси дава специално мобилно приложение, което проследява настроението ви. Неговата цел е да помогне на хората да идентифицират определени модели и да изградят нови навици, съобщава сайтът Red Ferret.

Приложението MoodCast, освен за проследяване, служи и като дневник. Апликацията следи общото настроение и дава възможност да се водят кратки бележки, които улесняват разбирането за случващото се през деня.

С течение на времето "изплуват" моделите на поведение на потребителя. Така той може да разбере, че следобедното му лошо настроение се дължи на липсата на почивка или е продиктувано от необходимостта от лека закуска.

Приложението също така помага на човек да изясни кое е най-подходящото време за изграждане на полезни навици, например ако потребителят иска да започне активно да спортува. С помощта на апликацията, човек може да се разбере кога е бил най-успешен и се е чувствал страхотно, както и кога не е бил в най-добрата си форма.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • The TRAPPER
    Отговор
    1 15:20  30.11.17
    Да се опознаем по-добре ли ? Защо , не се ли знаем , не си ли знаем кирливите ризи ?

Напиши коментар:


Публикувай