Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 11:46 2 947 23

Плевнелиев и Деси Банова разказаха за любовта си

  • плевнелиев-
  • деси банова-
  • двойка-
  • любов-
  • връзка-
  • на кафе

През последните седмици те се превърнаха в най-обсъжданата двойка у нас

Новината за връзката между водещата на прогнозата за времето по NOVA Деси Банова и президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев буквално взриви публичното пространство. През последните седмици те се превърнаха в най-обсъжданата двойка у нас. И двамата предпочитат да държат личния си живот далече от прожекторите, но разказаха за любовта си в "На кафе" при Гала.

„Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата”, споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира”, каза Росен Плевнелиев.

„Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия”, каза още Плевнелиев.

Първа среща

Първата среща на Деси Банова и Росен Плевнелиев е през 2014 г. на форум на ООН за климатичните промени в Ню Йорк. Срещата и разговорът са били напълно и само професионални. Тогава и двамата все още са обвързани с предишните си партньори.

„Още тогава ми направи впечатление, че е невероятно отзивчив, скромен и достъпен човек”, сподели водещата на прогнозата за времето.

„Спомням си как Деси успя в една много комична ситуация, в която нямаше камера, да се справи. Самото това действие ми направи изключително приятно впечатление”, разказа Плевнелиев.

Първата искра

Искрата на любовта между двамата пламва на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството „Стоян Камбарев” на 24 април тази година. Следва интензивна комуникация основно с SMS-и. През юли пият първото си кафе заедно, а през август вече пият кафе в Гърция, както самите те се шегуват.

Любовта

Двамата признават, че това, което се случва с тях, е толкова силно, че ги е завладяло изцяло. Деси Банова сподели, че всеки ден благодари на Бог, че я е срещнал с Росен Плевнелиев. Тя винаги се е възхищавала на интелекта му и силата на характера му, защото е преминал през най-голямата трагедия в живота си – да загуби дете. Това не го е озлобило, а напротив – мотивира го да мисли за останалите и да прави добро.

„Господ изпраща такива тежки изпитания само на добрите хора. Това, през което той е преминал и след това е продължил напред, за мен е много голяма сила на характера”, признава Деси Банова.

„Той е страшно открит, честен и искрен. Толкова позитивна и хубава енергия. Нещо, което в днешно време не се среща често. Невероятно интелигентен”, продължава водещата на прогнозата за времето.

„Ние сме сродни души. Деси е не само невероятно добра и нежна, но и много специална, интелигентна. Има кауза и се раздава непрекъснато”, каза за половинката си президентът Плевнелиев.

Той каза още, че това, което им се е случило, не е било планирано – двамата просто са се намерили в подходящия момент. Той я приема като подадена от съдбата ръка. Двамата са изключително отдадени родители. Запознали са децата си, които приемат връзката им нормално. Отношенията им с бившите половинки, с които са се разделили много преди да се срещнат, са абсолютно коректни.

Те признават, че са огорчени от лъжите, които са се изписали за тях в някои жълти медии. Наскоро излязоха първите папарашки снимки на двамата от лондонско летище. Двойката коментира, че тези снимки са от предишно тяхно пътуване, информацията също не отговаря на истината. Никого не са пререждали, казали са им, че полетът е препродаден и те са чакали повече от час в кафене на летището както всички останали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    18 14 Отговор
    Де били те нарекоха Радев "мъжкар", а Плевнелиев - под чехъл, заби по-млада и по-красива дама.
    Хайде, плюйте и се борете у дома със собствените дзверове!

    Коментиран от #3

  • 2 един

    16 15 Отговор
    Харесвам ги и се радвам, че са заедно. Пожелавам им всичкото щастие на света и да се справят успешно със злобните нападки и просташките обвинения! Г-н президентът Плевнелиев беше един от най-достойните президенти през последните години в България. Деси е изключително скромна и ненатрапваща се хубава млада жена, която никога и с нищо не е подразнила никого! Като двойка са изключително приятни и се допълват. И още веднъж - пожелавам им щастие!
  • 3 БОБИ КОЧА

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Е това ако не е дебилство да си зарежеш жената и децата заради някоя по -млада ,и да вземеш да гледаш нейните деца. Не знам какво е, ама няма нищо то тя няма да го остави един ден. Да тя Десито много го обича изобщо не е с него за кинтите, то това любов ли е чудо ли? А честито на печелившите.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Стефан

    9 12 Отговор
    Една истинска чиста любов.
    С такава любов всички препятствия са много лесно преодолими.
    Да са живи и здрави.
  • 5 OMG WTF

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "БОБИ КОЧА":

    Да бе, той я е зарязъл. А тя сигурно няма никаква вина, нали?
  • 6 бесният язовец на оня с коня

    14 8 Отговор
    Ле-ле, майкоооо! Криза на средната възраст! Голямо хвалене! Не отива на един президент! Явно плевнята се мисли за Кенеди, хахаха!

    Коментиран от #18

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Зико

    10 14 Отговор
    Този почтен човек трябваше да изкара още един президентски мандат. Ама пуста нещастна българска орисия.
  • 9 БОБИ КОЧА

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Зико":

    Като ти прочетох поста се питам, дали не си някой дърт мазен педофил

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БОБИ КОЧА

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "Зико":

    Като гледам май ти злобееш. Но щом този ти е критерий за идеалният президент, просто съм без коментар.

    Коментиран от #12

  • 12 Зико

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "БОБИ КОЧА":

    Чети внимателно. Не съм писал, че е идеален президент (такива няма), а че е почтен човек. Не съм гласувал за него.
    Но ме е яд на Бойко, че не го предложи за втори мандат. Ама тя работата излезе на яве - работил е да спечели Румен Радев.
    А колкото за злобата - пази се от нея. Води до болести. Удря най-вече злъчката и черния дроб.

    Коментиран от #13

  • 13 Паисий

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Зико":

    Жлъчка бе младежо, не злъчка!

    Коментиран от #14

  • 14 Зико

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Паисий":

    Правилно.
    Макар че и двете форми (злъч, жлъч) са дублетни и могат да се използват в книжовната реч, а препоръчителна все пак е употребата на злъч.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ПУБЕРТЕТ

    3 3 Отговор
    Срам за народа.Да се видим какви избираме да ни управляват.Тоя се държи като ученик от 5 клас (извинявам се на учениците те се държат по достойно).За трети път ще се жени и все жените му виновни.
  • 18 Патриот

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "бесният язовец на оня с коня":

    Да, ама доживя края на мандата. За това да не се мисли.
    А този о..френ как може да го наречете достоен. То беше гаф след гаф. Клоунът на Европа.

    Коментиран от #21

  • 19 Депутат

    2 2 Отговор
    Какво ни занимават с тоя цървул. Едва го изтърпяхме пет години, и сега още.
  • 20 Истината

    0 0 Отговор
    Мен пък ме кефи че двамата са заедно и взаимно се желаят.Не всеки го може.Който си е майстор -прави показно а телетата гледат. Росен е мъжкаря а не Радеж.Радеж да се научи как се излиза изпод чехъл.На това ученис сигурно се е крил под моста
  • 21 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Патриот":

    "А този о..френ как може да го наречете достоен..."
    Определена група хора за пари и светец ще го изкарат! О...френ? Слабо казано, от тоя и чеп за каца не става...
  • 22 възмотен

    0 0 Отговор
    защо в БЪЛГАРИЯ всеки разбира от всичко знае всичко, но собствения си живот не успява да подреди.Въпрос на манталитет
  • 23 възмотен

    0 0 Отговор
    защо в БЪЛГАРИЯ всеки разбира от всичко знае всичко, но собствения си живот не успява да подреди.Въпрос на манталитет