1 302 7

Те бяха осиновени и животите им се преобърнаха напълно (СНИМКИ)

Събина Андреева

Когато хората решат да си имат домашен любимец, обикновено са поставени пред дилемата: да си купят от скъп развъдник или да осиновят безплатно от приют.

Ако и вие сте един от тези хора и се чудите от къде да си вземете домашен любимец, който ще внесе нова дюза уют в дома ви, вижте тези кучета, които са живели в приют, но са били осиновени. В очите им се чете ненадминато щастие и благодарност към новите им стопани, затова че са ги спасили от тъжния и мизерен живот в приюта.

Не се колебайте да спасите нечий живот!

1. Джаксън се радва на новия си живот и му личи страшно много колко е доволен, че си има собствено легло

2. Джейк също вече живее мечтания живот след дълги години в приюта и на улицата.

3. Ханк определено е едно щастливо куче, далеч от приюта, където е бил покрит в рани и белези.

4. Пабло е намерен на улицата в състоянието, в което ги виждате на снимката отляво.

5. Доброволка от приюта веднага се влюбва в Бъг, когато го прибират от улицата. След това заживяват щастливо.

6. Лео е бил блъснат от кола, когато е бил малко пале. Обаче с много любов и грижи, новите стопани на Лео го превръщат в едно жизнено и щастливо куче.

7. Чекс е изоставен от старите си стопани, когато те се местят в друга къща. Той си е изкопал дупка в двора и е спал там, докато ново и по-добро семейство не го намира и му дава нов топъл дом.

8. Пиг Пен е един напълно трансформиран питбул. Можете ли да повярвате, че това е същото куче?

9. Голяма и пухкава Мишка е била ужасно уплашена, когато е останала на улицата, но новата ѝ стопанка я намира и я прибира вкъщи, където Мишка живее уютно и щастливо.

10. Малката Скарлет е спасена от сигурна смърт, защото старите ѝ стопани не са могли да се грижат за кожното ѝ заболяване. За щастие, някой е открил Скарлет навреме и сега тя е изключително щастлива от това.

11. Дайте на питбулите малко любов и ще видите ето тази прекрасна усмивка.

12. Разликата между приюта и колата на новия стопанин е огромна. Така изглежда нагледно щастието, когато знаеш, че ще се прибереш в нов дом и няма да прекараш нито една нощ повече в приюта.

13. Холанд - пълна промяна!

14. Очарователният Едгар е получил не само нов дом, но и бонус - нов приятел, който вече го е чакал с нетърпение вкъщи.

15. Това е Споуки, а разликата в снимките е само един-единствен ден.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Обичам ви
  Отговор
  1 11:59  02.12.17
  Милите животинки,обичам ви безкрайно !
 • един
  Отговор
  2 12:39  02.12.17
  Обичам всички животни, всякакъв вид, обичам всичко живо, цялата природа, възхищавам се на гениалността на Създателя. Особено трогателни са кучетата с тяхната безгранична обич към стопанина си, с предаността, с пословичната си вярност. Болката от загубата на домашен любимец е толкова силна, липсата му е изключително болезнена. Липсва ти преди всичко безпрекословната любов, предаността в очите на животното, радостта, която ти доставя с веселостта си, с вярата си в добрината. Защото през каквито и неволи да е минало, кучето винаги е готово да те заобича, да ти бъде вярно, да бъде търпеливо. Само че ако някога разберем как трябва да се отнасяме с животните, сигурно ще трябва да минат много години, а дотогава сме свидетели на жестокост от всякакъв характер, което е непоносимо.
 • един
  Отговор
  3 12:46  02.12.17
  В съседен блок някакъв човек е взел куче, все още малко, не е ясно откъде, и го държи на балкона. Животното лае, вие, плаче като дете, личи си, че никак не се чувства добре. Това измъчва и хората наоколо. Опитах се да потърся някаква възможност да съобщя някъде, за да прекратя мъките на малкото кученце. Оказва се, че никак не е лесно. Няма телефон, на който веднага да се потърси помощ. Ще си позволя да дам съвет на хората, които приютяват животно, за да го измъчват. Хора, по каквато и да е причина да го направите, не забравяйте, че това е живо същество, ценно като всичко на този свят, и ако не можете да се грижите за него, не го измъчвайте, предайте го в приют, или му потърсете нов стопанин, не го обричайте на мъчително съществуване. Моля ви!
 • гоги
  Отговор
  4 13:01  02.12.17
  А нещо за бездомните хора болните инвалиди за тях защо нищо не се пише има ли кой да се грижи

  Коментиран от #7

 • Кака Гинка
  Отговор
  5 17:57  02.12.17
  Не снимките повечето от кучетата са кръстоска на някоя известна порода.Не виждам нито едно като нашите улични помияри,дето толкова са се изродили.че и на кучета не приличат вече.Едно е да си бездомник в уредена държава и съвсем друго - у нас!Дори и куче...
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  6 00:18  03.12.17
  То излиза, че е по-добре да си куче. Ако си бездомен, имаш шанс някой да те приюти или поне да те нахрани. Ако си бруклуджия - НИКОГАШ няма да те вземат.
 • гощо
  Отговор
  7 08:07  05.12.17

  До коментар #4 от "гоги":

  Прибери у вас някой,помогни,дай му топла супа стига писа само по тия сайтове?!?!

Напиши коментар:


Публикувай