2 163 0

Селена Гомес получи наградата „Жена на годината“ и се разплака (СНИМКИ + ВИДЕО)

Тя благодари на Франча Райса, която ѝ дари бъбрека си

Снимки: АР/БТА
Снимки: АР/БТА
Милена Трачева

Американската звезда Селена Гомес поучи почетната награда на с. Billboard „Жена на годината“, с която изданието отдава чест на Жените в музиката.

Младата изпълнителка имаше силна, но и трудна година. Тя пусна няколко нови песни, продуцира сериал по Netflix, претърпя операция за трансплантация на бъбрек, а в края на ноември беше обявена за Кралицата на Instagram със 130 милиона последователи.

Селена беше силно развълнувана, приемайки наградата. В речта си, тя благодари на Франча Райса, която ѝ дари бъбрека си.

„Мисля, че Франча трябва да получи наградата. Тя спаси живота ми“, каза със сълзи на очи Селена Гомес.

„Честно, чувствам се невероятна късметлийка и съм благодарна за всичко, което съм получила по време на своята кариера. Винаги съм искала да бъда част от нещо велико и искам хората също да се чувстват така, защото аз обичам хората“, продължи Селена.

„Тази година искам да благодаря на моя екип и на семейството ми, защото те бяха до мен в много трудни времена. Тези хора вярват в мен, дори когато аз не вярвам в себе си“.

Отличията на Billboard "Жени на годината" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

През 2015 година Селена Гомес разкри, че се е наложило да се подложи на химиотерапия заради автоимунното заболяване лупус, от което страда. Година по-късно Селена обяви, че си взима почивка от кариерата, за да се справи с паническите атаки и депресията, които са странични ефекти от болестта.

През лятото на 2017 година младата певица и актриса се подложи на операция за трансплантация на бъбрек, като донор беше нейната близка приятелка Франча Райса. Трансплантацията се наложила, тъй като лупусът силно увредил бъбреците ѝ.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай