Last news in Fakti

4 Декември, 2017 09:27 2 023 1

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

  • коледа-
  • подаръци-
  • коледни подаръци-
  • подготовка-
  • по-рано

Когато дойде време да избираме подаръци за Коледа, често изпадаме в паника

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

Един от най-красивите и светли празници наближава и е добре да се подготвим отрано за него.

Коледа е празник, на който отделяме повече време за близките си, но и време за подаръци. Макар децата да са тези, които очакват утрото на Коледа с най-голямо нетърпение, не забравяйте, че възрастните тайно се надяват да намерят под елхата някой хубав подарък.

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

Затова е нужно да се заредите с идеи и да подготвите бюджет, който сте склонни да отделите за предколедни покупки.

Първо, трябва да си направете план на нещата, които можете да си позволите и да отделите нужните средства.

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

Импулсивното коледно пазаруване в последния момент е опасно, защото може да не намерите това, което желаете да подарите.

Отделете достатъчно време за обикаляне по магазините, защото сме ставали свидетели на високите надценки в някои магазини по време на празниците. С малко изобретателност може да намерите полезни и интересни подаръци, които не струват цяло състояние.

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

Ако бюджетът ви е ограничен, измислете нещо оригинално или изработено от вас самите. Ако пък се окаже, че бюджетът ви не може да понесе коледната лудост с подаръци, то можете да си направите уговорка с близки и приятели да не си подарявате нищо специално, а просто да донесете коледни сладкиши или бутилка вино.

Ако искате наистина да зарадвате близките си, проявете въображение не само при избора на подарък, а и при опаковането му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хехе

    0 0 Отговор
    Кви подаръци с тия заплати бе