821 1

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

Когато дойде време да избираме подаръци за Коледа, често изпадаме в паника

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Един от най-красивите и светли празници наближава и е добре да се подготвим отрано за него.

Коледа е празник, на който отделяме повече време за близките си, но и време за подаръци. Макар децата да са тези, които очакват утрото на Коледа с най-голямо нетърпение, не забравяйте, че възрастните тайно се надяват да намерят под елхата някой хубав подарък.

Затова е нужно да се заредите с идеи и да подготвите бюджет, който сте склонни да отделите за предколедни покупки.

Първо, трябва да си направете план на нещата, които можете да си позволите и да отделите нужните средства.

Импулсивното коледно пазаруване в последния момент е опасно, защото може да не намерите това, което желаете да подарите.

Отделете достатъчно време за обикаляне по магазините, защото сме ставали свидетели на високите надценки в някои магазини по време на празниците. С малко изобретателност може да намерите полезни и интересни подаръци, които не струват цяло състояние.

Ако бюджетът ви е ограничен, измислете нещо оригинално или изработено от вас самите. Ако пък се окаже, че бюджетът ви не може да понесе коледната лудост с подаръци, то можете да си направите уговорка с близки и приятели да не си подарявате нищо специално, а просто да донесете коледни сладкиши или бутилка вино.

Ако искате наистина да зарадвате близките си, проявете въображение не само при избора на подарък, а и при опаковането му.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Хехе
    Отговор
    1 21:11  04.12.17
    Кви подаръци с тия заплати бе

Напиши коментар:


Публикувай