3 008 1

Какъв цвят има името и какво разкрива то (ВИДЕО)

Според това на кой цвят съответства личното ви име, зависят и вашите най-отличителни черти на характера

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи собствена, цветна аура. Ако вярвате в такива неща, бихте могли да определите какъв е цветът на вашето име, само като направите едно просто изчисление.

Ето как:

Съберете числата на отделните букви от първото си име, като следвате таблицата, и после редуцирайте резултата до едноцифрено число.

Пример: Йоана= 7 + 6 + 1 + 5 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2

Червено


Много нежни и добронамерени личности, готови на всичко за своите близки. Тези хора не са способни да наранят и муха, защото притежават огромно сърце. Безспорно това са и най-верните приятели и всеки, който ги познава, знае това.

Оранжево


Невероятно равновесие между ум и тяло — тези хора притежават изключителен чар и същевременно са невероятно умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си.

Жълто

Весели и много жизнерадостни хора. Способни са да заредят всеки с позитивна емоция. В същото време са много самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

Зелено

Съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични, и позитивни. Тези хора са много последователни в действията си и безспорно са родени за лидери.

Синьо

Неповторими оптимисти! Това са от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени.

Индиго

Притежават невероятно желание и воля за живот. Понякога се отчайват, но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да направят и невъзможното.

Лилаво

Тези хора се отличават с една необичайна улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не си падат по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ги смятат за скучни. Истината обаче е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

Розово

Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни и състрадателни.

Златисто

От тях строи любов, радост и разбиране. Склонни са да се опитват да решат проблемите на всички около себе си, дори това да означава да загърбят своите собствени тревоги.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • prase
    Отговор
    1 15:58  11.12.17
    не е такава заисимостта А - Бяло Б - Зелено В - Синьо етк

Напиши коментар:


Публикувай