6 341 7

Вижте дома на най-богатото дете в Дубай (ВИДЕО)

Да се родиш в богато семейство...

Събина Андреева

Ето как си живее най-големият късметлия в Дубай. 15-годишният Рашид Белхаса е роден в дома на един от най-успешните бизнесмени от Обединените Арабски Емирства - Саиф Ахмед Белхаса.

Тийнейджърът се радва на най-голямата колекция от маркови маратонки в света. Рашид е звезда в социалните мрежи. Броят на последователите му в Instagram е над 70 000, а на снимките му се виждат звезди от ранга на Кристиано Роналдо, Лео Меси, Ники Минаж, Джеки Чан и много други. Youtube каналът на момчето също се радва на огромна популярност, като броят на абонатите му там е над милион.

Ето как изглежда животът на Рашид в Дубай:Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 13:32  04.12.17
  Върви, че вярвай на религиите. Общото между всички хора на земята е, че всички искат,едни се искат парченце хяб и работят денонощно а други искат още един милиард да вземат и нищо не работят. Няма справедливост и няма да има.
 • Анонимен
  Отговор
  2 13:42  04.12.17
  Не разбрах защо ни занимавате с подобни примати с маратонки. Само две неща никога няма да си купи този примат да бъде човек и безсмъртие. Винаги, ще си остане смъртен примат
 • ДДД
  Отговор
  3 14:13  04.12.17
  И КЪДЕ Е ВИДЕОТО?
 • Нафарфорий
  Отговор
  4 15:45  04.12.17
  Кат им свърши нефта да идва дюнерджия при Ердухан!!!!!!!!
 • 5 18:46  04.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • мамо аз съм пилот
  Отговор
  6 12:33  05.12.17
  независимо колко има- пари, коли, дрехи, обувки, детото е едно нищо и ще си остане такова, докато не се докаже, ако не пред другите, то поне пред себе си. Постигни нещо за себе си- придобий умения в област, която ти е интересна, независимо колко е незначителна, създай нещо, независимо колко ще е грозно и безполезно, но да е важно за теб. Парите не изграждат характер, жалко за 70к овце дето гледат глупостите на един младеж, който не блести все още с нищо. В царството на слепите и едноокият е цар.
 • ХОРСКА ЗЛОБА ВИЖДАМ ЯКО
  Отговор
  7 21:51  05.12.17
  Лелее колко злобари има тукааа хахаха абе батенца чета и не вярвам кви глупости пишете .Бил примат ,не бил човек,бил едно нищо хахаха лелеее господи каква злоба само !!! Абе хора на такива като вас трябва да им се помогне да си излекуват злобата и омразата !!! А относно младежа аз не виждам смисъл да прави и доказва каквото да е било и на когото и да е било - и манекенки ще е.е и ферарита и бентлита ще си кара до живот боли го х.я щот е син на МИЛИАРДЕР а вие тук злобейте и се пръскайте от яд бал.ци .

Напиши коментар:


Публикувай