2 523 6

Моделка: "Мис Плеймейт е нагласен!" (СНИМКИ)

Една от участничките в конкурса смята, че короната е спечелена нечестно

Събина Андреева

"Нора Недкова спечели по съмнителен начин." твърди една от участничките на тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт".

Марешка Глущук споделя пред "България днес", че смята, че конкурсът е нагласен и победителката е избрана предварително по нечестен спрямо останалите момичета начин.

"(Нора Недкова) През цялото време закъсняваше за репетициите, не спазваше нито едно от правилата и беше твърдо убедена, че ще спечели тази корона. Останалите участнички се измъчихме да танцуваме с евтини токчета, а Нора излезе със своите, без да е позволено. Ползваше личен гримьор и фризьор, а не отредените за целта. Не смятам, че това е честно", казва още Глущук.

Освен, че се е ползвала с повече привилегии от другите участнички, новата Мис Плеймейт била и интригантка - злословила зад гърба на момичетата, разказва още Глущук.

"Не се имам за по-красива, но бях почтена. Другите момичета също бяха коректни. Стояхме гладни, чакахме часове покрай снимките на корицата. Недкова дойде с пет часа закъснение, сякаш не се е случило нищо. Имаше и друг неприятен случай–трябваше да се явим без грим и прическа. Тя пристигна с дискотечен опушен грим и никой не й направи забележка. Супер нагла и нахална е, бута се навсякъде и на всяка цена. Дано сега й е олекнало, че спечели короната", споделя още участничката в конкурса.

Въпреки, че новата Мис Плеймейт Нора Недкова твърди, че няма никой зад гърба си и честно си е спечелила славата и титлата, то в родната ѝ Варна циркулират слухове, че бащата на плеймейтката е влиятелен човек и затова тя е станала Мис Плеймейт.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • асч
  Отговор
  1 13:08  06.12.17
  Moга от личен опит да кажа, че поне половината от участничките са убедени че те най-много заслужават да победят.
 • ценител
  Отговор
  2 15:19  06.12.17
  Марешка трябваше да спечелил
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  3 16:48  06.12.17
  Аз бях за момичето от Стара Загора, подгласничка - от Севлиево(родом).
 • Радо
  Отговор
  4 20:27  06.12.17
  Марешка хубав човек!!!...достойна е за уважение според мен!!
 • Лео
  Отговор
  5 21:00  06.12.17
  Незнам за другите участнички,и не съм гледал конкурса,но и тази мацка си е мноого готина!!! Изглежда много пресизвикателна!!!
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  6 12:05  07.12.17
  Неее, това ми беше последната надежда, че този свят ще го бъде и след нас... Конкурс, който олицетворява непорочност, честност и духовна красота да се окаже нагласен...

Напиши коментар:


Публикувай