7 Декември, 2017 10:23 2 172 0

Тейлър Суифт със зашеметяващи визии за Vogue

  • тейлър суифт-
  • певица-
  • зашеметяващи-
  • визии-
  • vogue

Изпълнителката наскоро издаде нов албум

Тейлър Суифт със зашеметяващи визии за Vogue - 1
Снимки: Instagram

Американската поп изпълнителка Тейлър Суифт, която наскоро издаде нов албум, ще краси корицата на януарския брой на британския Vogue.

Тейлър показа няколко стилни фотографии от заснетата за списанието фотосесия и изказа специални благодарности на екипа, с който е работила.

Освен наелектризиращите визии, Суифт е добавила и акценти от новия си албум "Reputation", като всеки кадър в профила ѝ в Instagram е придружен от част от текст на песни от новия албум.Тейлър Суифт със зашеметяващи визии за Vogue

Едуард Енинфул е главният редактор на "Вог", който се е заел със стайлинга на звездата.

Тейлър Суифт със зашеметяващи визии за Vogue

"Шансът да трансформирам една от най-въздействащите американски звезди бе огромна радост за мен. Най-много ме порази в Тейлър невероятното ѝ чувство за хумор, но и това, че на нейната възраст вече знае коя е", каза Енинфул.

Тейлър Суифт със зашеметяващи визии за Vogue


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА