7 Декември, 2017 12:42 4 347 4

Как е изглеждал преди д-р Тасев от "Откраднат живот" (СНИМКИ)

  • борис тасев-
  • наум шопов-
  • откраднат живот-
  • сериал-
  • шоу

Актьорът показа снимки от удивителната си трансформация

Наум Шопов използва социалната мрежа Instagram, за да покаже на феновете си през каква трансформация е преминал, за да бъде това, което виждаме на екрана почти всяка делнична вечер.

Актьорът, който е медик в реалния живот, може да се похвали със завидна физика, по която залитат много жени, но той показа, че не винаги е изглеждал така. Мускулестото тяло на актьора се дължи на множество тренировки, дисциплина, хранителен режим и му е коствало много.

Ето какво написа под снимките преди и сега младият Шопов с надеждата да окуражи хората, които искат да изглеждат като него:

"Разликата между тези две снимки е малко над 5 години. Преди 5 години влязох за пръв път в залата с идеята, че искам да променя начина, по който изглеждам. Нямах абсолютно никаква идея как се изпълняват упражненията и как се използват машините, но бях силно мотивиран от идеята.

Постепенно се научих как да тренирам, кога да почивам и как да се храня. Дължа да подчертая, моята промяна е абсолютно натурална. Не го казвам, за да оправдавам, а за да ви покажа, че е възможно да промените изцяло физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било субстанции.

Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 8 Отговор
    Не е циганин , нали?
  • 2 Гост 2

    6 0 Отговор
    #Гост 1
    Това е синът на Христо Шопов и внук на Наум Шопов. А тези двамата кои са, няма нужда да обяснявам.
  • 3 ПХЮ

    6 7 Отговор
    Все едно кои са баща му и дядо му.Той не става за актьор,не стои естествено, това че всеки родител иска да пробута и да наложи детето си е друга работа.Смотан е и той и Л.Григоров, ужасно играят,аман от смотани и нагли деца,бездарници само навсякъде.Зор родителите им да ги уредят цял живот да си живеят и нищо да не работят.Аман от смотаняци, а кадърните без връзки си седят без работа и гледат как смотляците с връзки и пари се уреждат само, това е живота в Бг, марш към Терминал 2 на всички кадърни...бягайте, ще сте роби цял живот на мамини синчета и на комунистически внъци и боклуци, които ще ви тормозят и експолатират трудово, докато си живеят живота...марш, махайте се, докато е време..иначе ще живеете само с простаци и комплексирани селяни/ки коври и т.н....
  • 4 Ъки

    0 0 Отговор
    Яяя бъдещ Фики )) да фаща микрофона и да си признае циганията!