3 540 4

Как е изглеждал преди д-р Тасев от "Откраднат живот" (СНИМКИ)

Актьорът показа снимки от удивителната си трансформация

Събина Андреева

Наум Шопов използва социалната мрежа Instagram, за да покаже на феновете си през каква трансформация е преминал, за да бъде това, което виждаме на екрана почти всяка делнична вечер.

Актьорът, който е медик в реалния живот, може да се похвали със завидна физика, по която залитат много жени, но той показа, че не винаги е изглеждал така. Мускулестото тяло на актьора се дължи на множество тренировки, дисциплина, хранителен режим и му е коствало много.

Ето какво написа под снимките преди и сега младият Шопов с надеждата да окуражи хората, които искат да изглеждат като него:

"Разликата между тези две снимки е малко над 5 години. Преди 5 години влязох за пръв път в залата с идеята, че искам да променя начина, по който изглеждам. Нямах абсолютно никаква идея как се изпълняват упражненията и как се използват машините, но бях силно мотивиран от идеята.

Постепенно се научих как да тренирам, кога да почивам и как да се храня. Дължа да подчертая, моята промяна е абсолютно натурална. Не го казвам, за да оправдавам, а за да ви покажа, че е възможно да промените изцяло физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било субстанции.

Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна!"Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 13:40  07.12.17
  Не е циганин , нали?
 • Гост 2
  Отговор
  2 22:24  07.12.17
  #Гост 1 Това е синът на Христо Шопов и внук на Наум Шопов. А тези двамата кои са, няма нужда да обяснявам.
 • ПХЮ
  Отговор
  3 22:36  07.12.17
  Все едно кои са баща му и дядо му.Той не става за актьор,не стои естествено, това че всеки родител иска да пробута и да наложи детето си е друга работа.Смотан е и той и Л.Григоров, ужасно играят,аман от смотани и нагли деца,бездарници само навсякъде.Зор родителите им да ги уредят цял живот да си живеят и нищо да не работят.Аман от смотаняци, а кадърните без връзки си седят без работа и гледат как смотляците с връзки и пари се уреждат само, това е живота в Бг, марш към Терминал 2 на всички кадърни...бягайте, ще сте роби цял живот на мамини синчета и на комунистически внъци и боклуци, които ще ви тормозят и експолатират трудово, докато си живеят живота...марш, махайте се, докато е време..иначе ще живеете само с простаци и комплексирани селяни/ки коври и т.н....
 • Ъки
  Отговор
  4 06:42  12.12.17
  Яяя бъдещ Фики )) да фаща микрофона и да си признае циганията!

Напиши коментар:


Публикувай