8 Декември, 2017 10:15 5 960 17

Бившата на Джино закопа Динко пред цяла България

  • биг брадър-
  • сащ-
  • българия-
  • джино-
  • динко-
  • скандал-
  • лъжа

Дейна Бианкалана разказа истината за тежките обвинения на Динко спрямо бившия ѝ съпруг

От няколко дни в къщата на Биг Брадър Динко разказва на съквартирантите си как Джино Бианкалана е пребивал и крадял от бившата си съпруга в Щатите. Ямболията смело твърдеше пред Людмила Захажаева и Светлана Василева, че Джино е завлякъл бившата си със 100 000 щатски долара, а освен това я е набил на публично място.

Конфликтът между Динко и Джино се изостри страшно и двамата пожелаха да говорят със самата Дейна Бианкалана, за да сложат край на тежките обвинения и да разбулят истината.

На лайфа от сряда видяхме опитите на Динко да се свърже с американката, които останаха безуспешни. Оказа се, че тя въобще не иска да говори с ловеца на бежанци.

Все пак Биг Брадър организира разговор между тримата и истината за връзката между Джино и Дейна излезе наяве. Щатската красавица освен че говори лично и с двамата изпрати видео до адвокатите на риалити формата, с което обори гнусните слухове, разпространявани от ямболията.

Джино директно се обърна към бившата си жена с въпроса:

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", на което тя отвърна:

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Джино, ти знаеш, че това е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко."

В разговора се намеси и Динко: "Ти ми каза, че си му дала парите и ти ги дължи. Каза ми, че те е биел".
Той успя да ядоса Дейна и тя му отговори:

"Съжалявам, че се излагаш в национален ефир. Никога не ми е пукало за теб. Никога не съм казвала нищо от това. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Първо - Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена, не като с животно."

Във видеото, което американката изпрати до Биг Брадър, тя казва следното:
"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че познавам този мъж лично. Дори като приятел. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори повече за него, отколкото за хората, за които разпространява лъжи.

Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. Той е човек, който се раздава. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Винаги вдигаше големи и пищни партита за рождените ми дни. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от теб и парите ми?"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    41 1 Отговор
    Динко да ходи в парламента, подходящ е за там. Малко интелект, няма характер, лъже докато не го хванат и после казва, че не е лъгал. Голям политик ще стане от него.
  • 2 прост е

    33 5 Отговор
    че е прост господин - прост е! ама не чак толкоз да си измисля разни работи , които лесно се проверяват !

    най-вероятно тази му е разправяла врели некипели и го е вързала
    и сега оня селтак остана нае.ан !
    ама жените са такива- в злоба могат да те изкарат най-черния и грешния на света
  • 3 ЯМБуЛ

    26 4 Отговор
    ДинкУ му викат.момчето е много простовато,необразовано и ограничено в мисленето.
  • 4 МММ

    33 4 Отговор
    Едно към едно с тиквата по простотия и интелект, само тоя дето знае малко английски по това превъзхожда боко.
  • 5 БАФ

    28 4 Отговор
    Динко може селяндур, чукундур и простак, обаче джино и оная к......, заедно с биг брадър, го изпързаляха!
    По-просташки сезон на биг брадър не е имало до сега! Но и по-пристрастен биг брадъл не е имало. Този сезон му личат предпочитанията и си изпуска раздразнението на моменти. Абе, на българския биг брадър му се изпя песента!
  • 6 АНОНИМЕН

    25 6 Отговор
    БИГ БРАДЪР......ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ В НАШЕНСКИ ВАРИАНТ.....

    ФЪНКИ -ФИНАЛИСТ. !!!!!
  • 7 Лукавият

    23 1 Отговор
    Тоя запис е като онези на пленниците във Рака, дето казват колко прекрасно е в Ислямска държава.
    Ама тя го обичала, ама имала прекрасни отношения със семейството му, стига глупости.
    Говорила му е на Динко разни глупости като го знае колко му е акъла и сега се отметна, колко съм ги виждал такива к...ски номера.
    Ама Динко сега ще изяде торбата със сол и дано да си научи урока, понякога не трябва да си първичен а да мислиш защото хората са лукави.

    Коментиран от #11

  • 8 ТЕД КОЧЕФФ

    14 5 Отговор
    ДИНКО СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА.....
  • 9 ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН

    21 0 Отговор
    КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ....
  • 10 динко мин пред

    7 7 Отговор
    Динко ще бъде по добър от Боко, доста по умен е от него!
  • 11 Рашо

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Лукавият":

    Точно така.Келеша може да се е изпускал с някое шамарче,може и пари да е взимал и забавял връщането,но хората в сащ внимават какво говорят на всеослушание.Диньо се о.ра като последния тъпак с тая интрига.Ама всъщност що КАТО. !!!
  • 12 Тъпото

    5 2 Отговор
    Баце, не че аз съм умен ама тоа Динку е баси и селтака прос. Тва на взъзано куче леб нема да моа а даде.
  • 13 Davidof

    10 1 Отговор
    Запознанството на Динко с бившата на Джино е станало след като селяка е разбрал, че в шоуто ще бъде и бившия победител на "Биг Брадър". Търсил е "цаката" - слабите му страни, за да го елиминира, но самия той си направи "харакири" пред цяла България, защото убеден съм, че все още има какво да учи за женската природа. Що се отнася до поамериканчената италианка - бивша изгора на Джино - лъжа и измама отвсякъде !! Толкова добре си живеели с нашия, че взели и се развели :-)!! Бла, бла, но Динко си остава про3 селяк, въпреки, че го дър*ви голям. Прост, прост та се занел от простотия, абсолютен шаран :-)!!
  • 14 4321

    10 1 Отговор
    Повечето от вас за запознати как се взимат американски паспорти за 5 год. брак с американци или емигранти, които имат вече американски паспорти. Знам такива бракове на мои познати българи за по 20-30 000 $. Нашия е бил задължен на поамериканчената италианка, тя пък лъже доста добре и тези приказки, които наприказва са декламирани пред емигрейшъна на USA стотици пъти. Но Динко е проста мутра, която разсъждава само с долната си малка глава, много е зле горкия ...
  • 15 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    динко е долен интригант с мръсна душа
    подъл като жена
  • 16 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    ДЖИНО СЕ ДЪРЖИ
    МНОГО МЪЖКИ
    ЕВАЛА МУ ПРАВЯ
  • 17 гост

    0 0 Отговор
    не знам дали Джино я е млатил и завличал с пари, но тези работи му ги е казвала на Динко! Вярвайте ми, знам от 100% сигурен изтрочник.