12 Декември, 2017 21:00 3 501 4

Николета Лозанова с дебютна роля в киното

  • николета лозанова-
  • яна маринова-
  • койна русева-
  • привличане

Койна Русева и Яна Маринова „във война“ в новия български филм „Привличане“

Николета Лозанова с дебютна роля в киното - 1

Преди броени дни излезе официалният трейлър на най-новия български филм „Привличане“, който тръгва по кината на 23 февруари 2018 г. „Привличане“ събира на един екран Яна Маринова, Койна Русева, Александър Сано, Луиза Григорова, Радина Боршош, Владимир Пенев и други. Своя актьорски дебют прави и Николета Лозанова.

Продуцент на филма е Башар Рахал, който освен това изпълнява и една от ролите в лентата. В същото амплоа на продуцент, но с главна роля, зрителите ще видят Яна Маринова. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, който стои зад успеха на сериала „Под прикритие“.

Действието на филма се развива в елитна частна гимназия и засяга теми за успеха, амбицията, любовта и сблъсъка на интереси. Яна Маринова се превъплъщава в ролята на млада учителка по история, която е и бивш шампион по състезателни танци. Новият преподавател по музика в училището е именно Александър Сано, към когото женските персонажи не остават безразлични. Луиза Григорова – манипулативна и разглезена ученичка, заплита интриги, които стигат до медиите. Любов, скандали, завист, успехи, амбиции, страст, музика и много танци се преплитат в сценария на „Привличане“.

Какво се случва, дали ще победи любовта и справедливостта, зрителите ще могат да видят през февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    26 1 Отговор
    Та каква е ролята на разпоретината,че неможах да разбера?Явно филма ще е +18 или греша
  • 2 Бесен Язовец

    15 1 Отговор
    Това филмче ще е нещо като Селяни ден и нощ по Нова Телевизия! То и без др.цялото бг.кино след 1989г.е от самодейци артисти от Сатиричния играят роли в криминални бози и сорта и кога точно Яна Маринова стана актриса?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 анализатор

    6 0 Отговор
    Че тя е много тъпа каква роля освен да позира без дз говори