14 Декември, 2017 14:41 2 222 7

Салма Хайек за травмиращите преживявания с Харви Уайнстийн

  • салма хайек-
  • харви уайнстийн-
  • сексуален тормоз-
  • посегателство-
  • актриса-
  • холивуд

Актрисата разказва как е преживяла нервен срив на снимачната площадка, докато продуцентът е бил там

Салма Хайек публикува свой разказ на страниците на New York Times относно ужасните преживявания, които е имала с продуцента Харви Уайнстийн. Разказът е озаглавен "Харви Уайнстийн - чудовище и за мен".

Уайнстийн беше обвинен по-рано тази година за сексуални посегателства върху над 60 актриси. Десетки жени сигнализираха за начините, по които той се е отнасял с тях и нещата, които ги е карал да вършат, за да се сдобият с роля във филмите му.

Хайек разказва за снимките на биографичния филм "Фрида" през 2002 г. Той искал тя да играе във филма, но ѝ поставил определени условия от сексуален характер, на които тя трябвало да каже "Не".

"Не на молбата да го взема със себе си под душа. Не на молбата да гледам как той взема душ. Не на молбата да ми направи масаж. Не на молбата да разреша на негов гол приятел да ми направи масаж. Не на молбата да му разреша да ми направи орален секс. Не на молбата да се съблека заедно с друга жена. Не, не, не, не..." пише Салма.

Актрисата споделя и за нервния срив, който е преживяла по време на снимките:

"Работата беше там, че трябваше да се снимам гола с друга жена. А трябваше това да се случи под погледа на Харви Уайнстийн".

"Той ме заплаши с убийство, защото му отказвах.", признава още Хайек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Morgoth

    14 1 Отговор
    А га яде кифтьеата ни рива, нали?
    Ясно ти е било, че този продуцент ще иска сексуални услуги. За чий тогава си се навряла при него? Всички сте си продавали телата, а сега все големи моралистки и много наранени го давате! Ясно е вече, че това е било практика в Холивуд, така че поне замълчете.
  • 4 Хасан

    5 3 Отговор
    В Холивуд е пълно с красиви момичета и момчета ...и все талантливи..и ако в точния момент пуснеш на точния човек правиш кариера...
  • 5 Хасан

    4 1 Отговор
    Тя ако знае колко сервитьорки ,секретарки,шивачки,мед.сестри,доячки,служителки пускат на шефовете си за някоя и друга премия за Нова година....тя най малкото за милиони
  • 6 кирчо

    9 0 Отговор
    Салма А когато Тарантино ти облиза пръстите на краката пред 100 човека не се притесняваше а????
  • 7 некойси

    2 0 Отговор
    За мен е учудващо колко много жени са се продали срещу секс и толкова значими продукции са опетнени с обикновенни ..., някои от които нямат и кой знае какъв талант.
    Недопустимо е да се жалват и да хленчат десетилетия по-късно, така изглеждат доста жалки.
    Могли са да кажат НЕ, но не са. Вместо това са окуражавали Харви да продължава защото са ставали все по-лесни.