Last news in Fakti

14 Декември, 2017 15:10 30 466 113

Плевнелиев поръчал Tesla за 140 000 за Деси

  • tesla-
  • деси банова-
  • росен плевнелиев-
  • подарък-
  • сащ-
  • ваканция

Луксозният електромобил не е единственият скъп дар, който влюбеният Плевнелиев прави на красивата водеща

Бившият държавен глава на България Росен Плевнелиев, влюбен във водещата на прогнозата за времето от Nova TV Деси Банова, сериозно е развързал кесията, за да направи щастлива дългокраката блондинка. За петте месеца, в които са официално заедно Плевнелиев е изхарчил около 300 000 лева по Деси Банова, според нейни колеги, твърди в. "Уикенд".

Сред ярките доказателства за любовта на бившия президент към Деси Банова е поръчаният от от него за нея автомобил Tesla. Електромобилът струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от Америка.

"Росен реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в САЩ миналия месец. Там президентът участва на международния форум в Ню Орлиънс и взе любимата със себе си. Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе изненада с покупката на автомобила. Новата Tesla ще пристигне в средата на януари в България, тъй като пътува по море", издават колеги на блондинката.

Луксозният електромобил не е единственият скъп дар, който влюбеният Плевнелиев прави на красивата водеща.

"Деси никога не е била толкова обгрижвана, макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна кредитна карта, с която тя може да пазарува на воля из цял свят.", впечатлени са близки до Деси Банова.

По време на американската ваканция Плевнелиев й подарил още и последен модел iPhone Х. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на възлюбената си - Йоана. Малката също получавала ежедневни подаръци.

Най-голямото щастие за Деси Банова все пак не са подаръците, а новите светове, които опознава покрай статута си на жената до бившия държавен глава, който все още не се е развел със съпругата си Юлияна.

Откакто са заедно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, Лондон, за да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния турнир на АТП, а сега се подготвят за ваканция в Шанхай.

В Китай Банова и Плевнелиев ще изкарат една седмица, като само самолетните билети за бизнес класата до Китай струват 5000 долара. Двамата ще отседнат в апартамент в 5-звезден хотел, като престоят им в Азия ще струва близо 20 000 долара.

Преди очакваното азиатско пътешествие светската двойка предприе няколко пътувания в Европа. Плевнелиев заведе Деси в Естония, като двамата изкараха 4 дни на Балтийско море, след това президентът разведе любимата си за 3 дни из Франкфурт и Мюнхен, а най-честата дестинация на влюбените е Гърция. За петте месеца откакто са заедно, Росен и Деси са посетили южната ни съседка поне 4 пъти.

Засега двойката живее в центъра на София, в апартамент на Росен Плевнелиев, купен от президента преди 8 години. Бившият държавен глава е предоставил просторния си мезонет в затворения жилищен комплекс Residential Park на съпругата си Юлияна Плевнелиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    402 66 Отговор
    Крадени пари лесно се харчат по-к...ви но така е тежко е да си Охлюв цял живот, тия 300 бона колко гладни сираци и старци щяха да нахранят? И за колко живото спасяващи операции щяха да стигнат? Парадира ми с хай живот с парите одмъкнати от нашите данъците

    Коментиран от #6, #24, #34, #50, #73

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 MasterBoy

    98 12 Отговор
    Днес на заглавна страница имам две "интересни" новини за Плевнениев и не още мога да разбера защо?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гнида

    207 22 Отговор
    Не знаех , че искрената любов се доказва с такива материални ценности .... хаха , мож и за глъм да ме смятате , но тя е с него само заради сантименалните , материални , скъпо струващи подаръци .... Браво господин "евроатлантически ценности" най-накрая си паднахте на онова нещо ...

    Коментиран от #112

  • 6 Небесен Форумец

    94 179 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Дрън-дрън ... човекът си беше богат преди да стане президент.

    Коментиран от #9

  • 7 гост

    243 37 Отговор
    Плевню към Деси: -Ти си страхотна пу....! Деси: - и ти скъпи!
  • 8 Грую

    73 11 Отговор
    Абе както се пееше в популярната фолк песен "Мъжката, мъжката на теслата ......дръжката!".
  • 9 Бесен Язовец

    54 32 Отговор

    До коментар #6 от "Небесен Форумец":

    Рая,разбирасе че ще си подкрепяш господаря

    Коментиран от #18, #72

  • 10 чичо

    135 42 Отговор
    Едно дрееебно пропускче в статийката - парите за пътуванията на чехлю и новата му "изгора" ги плащаме всички ние, щото е на издръжка на НСО! Както впрочем и офисчето му.
  • 11 сойкаПрисмехулка

    153 34 Отговор
    Ега тая Тесла ви създава само ядове и ви направи живота черен. Тръгнали да ми се фалят какви коли си поръчват, на фона на общата мизерия в България. Безсрамници.

    Коментиран от #90

  • 12 Венелина

    54 8 Отговор
    ви провокира и вие се състезавате да поствате. Вени, да не ти свършиха порно материалите та сега тръгна да дразниш хората с разни богаташи, било то и бивши президенти?
  • 13 Ohui

    15 32 Отговор
    Що да не поръча,малко ли украсиха държавата.Нека се спукат от яд тези който трябва да контролират това.

    Коментиран от #75, #87

  • 14 Иван Господинов

    141 6 Отговор
    Плювналиев направо си я е напазарувал тая. Бившата му скумрия най-после ще разбере, че големият х*й на любовника радва за няколко секунди ама сметките си идват всеки месец.
  • 15 Пако

    58 152 Отговор
    Плевнелиев е милионер още преди да стане президент!парите са му изкарани с честен труд и акъл т.паци образовайте се малко ..... кви крадени пари ,кви филми и гнусотии бълвате пак смешни сте!

    Коментиран от #40, #51

  • 16 опитен в любовта

    111 9 Отговор
    Тази синоптичка, така го е оплела в меражите си ... а ма то и му личеше, че е лабав! Давам им макс 5 години, за това време тя ще докаже любовта си като го ошушка до стотинка! Помнете ми думите, тази е голям пожар!
  • 17 картофа

    77 53 Отговор
    Еййййй, много сте алтави бе, кога мутрите обгрижваха к*рвите си, разни идоли купуваха джипари в най-голямата немотия, тогава само се насирахте при вида на черните джипове, правите го и сега, ама видяхте един интелигентен и нормален човек и дай да го оплюем!?
    Я започвайте да плюете по мутрите на прехода, че те са си тука и продължават да купуват на мутресите коли, апартаменти и какво ли още не, ама никой не пише за тях? Защо ли? Свободна журналистика, демокрация ....., хахахаха! Ама друг път!

    Коментиран от #25, #33

  • 18 Небесен Форумец

    18 18 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    В Рая господари няма.
    В Ада как е?
  • 19 БОБИ КОЧА

    62 22 Отговор
    Срам за мъжкото съсловие
  • 20 111

    82 11 Отговор
    А колко хора бачкат за минимална заплата, че и бе проблем дали да я увеличат на 510 лв. ... Пълно безумие ни е страната. Един голям кенеф (както някакъв скулптор ни бе обрисувал).

    Коментиран от #21

  • 21 filo

    41 51 Отговор

    До коментар #20 от "111":

    Какво общо имат парите на президента с минималната работна заплата. Аман от селтаци

    Коментиран от #22

  • 22 Ььььььь

    45 24 Отговор

    До коментар #21 от "filo":

    Има ..има..явно селтака си ти щом не го разбираш общото..

    Коментиран от #26

  • 23 filo

    39 76 Отговор
    За какво ревете срещу Плевнелиев, той си е имал пари много преди да стане президент и има право да си ги харчи както иска и за каквото иска. Бил е президент, защото народът го е избрал, а не е убивал, за да стане държавен глава.

    Коментиран от #84, #92

  • 24 Аз само минавам

    72 20 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Прав си...Който не мже да ебе - купува коли:)на това му се вика любов:)Е...на Плевнята е любов към п..ката, а на Деси -любов към парите, ама като са решили така -така да е....Връзка, ама един вид търговска връзка:)
  • 25 ех че кеф

    84 25 Отговор

    До коментар #17 от "картофа":

    Плевнелиев е всичко друго ,но не и нормален...Толкова напъни да се хареса на НАТО,ЕС„САЩ, че то тук накъде няма повече....Търпяхме го 4 години от няма и къде....Поредният номенклатурен подлизурко стигнал до там благодарение на липсата на гръбнак.....

    Коментиран от #65

  • 26 filo

    10 16 Отговор

    До коментар #22 от "Ььььььь":

    Като има кажи какво е общото, като си такъв разбирач "експерте" или нямаш толкова мозък да обясниш, а само знаеш да плюеш.
  • 27 ТЕСЛА

    53 10 Отговор
    Я САКАМ ДА ИМ ПОДАРИМ ЦЪРВУЛИ, ДА НЕ ЗБРААТ ОТ ДЕКА СА
  • 28 Радо

    23 34 Отговор
    Коментарите са много интересни.
    Най вероятно се пишат от деца на възраст между 6 и 10 години или от бавно развиващи се.
    На по голямата част нищо не им се разбира.
  • 29 СССР

    44 27 Отговор
    Другари никога няма да му простим на Плевнелиев задето отказа да играе под диктовката на Кремъл и ни предаде съюзявайки се с Европа и НАТО !
  • 30 Еха

    31 40 Отговор
    Браво, мноо им се кефя, ей така се прави.. не като вас.. оглеждате се в чуждата чиния и квичите от яд.. Ако сте толко умни че да станете президенти.. ше можете и вие.. но освен да лаете по коментарите май друго не можете... пхахха
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 незнайко

    31 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Прав сте господине. Показната любов и скъпите подаръци не водят до никъде. Едно е ясно, на този свят трябва да си жена . Тази идилия едва ли ще е за много време !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 qqqqq

    22 51 Отговор
    Плюете Плевнята, ама колко цървула от вас могат да извадят 300000 лв и да ги хвърлят по една слива. Човека е тарикат и има, знае как се правят пари.
  • 37 фонзи

    39 15 Отговор
    Ах божеее тесла и айфон - ще повърна все едно некъв битак ужас ! Този май никога не е чувал за КАРТИЕ , ОМЕГА И РОЛЕКС - бедната жена направо е за съжаление милата ..
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 hmhmhm

    44 18 Отговор
    А работниците да взимат 800лв и да се радват. Как да не разстреляш тази мишка
  • 40 Боримир

    25 12 Отговор

    До коментар #15 от "Пако":

    Май си дръпнал от белото та му се възхищаваш.

    Коментиран от #59

  • 41 явертъуиопч

    36 3 Отговор
    Като го пообере и натрупа, ще му избяга, нали е българка.
  • 42 Радост

    19 58 Отговор
    Много злоба и завист! Бъдете по позитивни и добри за да ви стигне щастието и вас. Плевнелиев е най интелигентният президент до сега.

    Коментиран от #78

  • 43 Женския пазар

    45 4 Отговор
    На Женския има много по-ефтини тесли
  • 44 Public Owner

    45 11 Отговор
    Не искам и да чета цялата статия. Прочетох само началото. Това което мога да кажа, е че това са нашите пари, крадени по един или друг начин от чехльо, който защото нали си е мъж под чехъл сега харчи по няква кифла дето не знам коя е, не искам и да знам да си затормозявам съзнанието с излишни елементи. Но е хубаво който я види по улицата с тая кола да я конфискува моментално, защото тези пари принадлежат на народа, на всеки българин. Смърть
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Тя затуй Тесла фалира

    13 4 Отговор
    Затова фирма Тесла уволни половината си персонал и е на ръба на фалита
  • 47 Боко Тъпака

    25 8 Отговор
    Е как такъв като Роско е успял в живота, че сега прахосва с лека ръка хиляди левове по тази куха лелка? Тя път на свой ред тръпнела да се срещне със стари помаци, родители на Роско помака.
  • 48 ВИКИ

    37 4 Отговор
    Търся си работа като синоптичка в BTV или NOVA
  • 49 ццц

    29 10 Отговор
    Жена втора употреба, или кой знае коя...не мерси.

    Коментиран от #54, #107

  • 50 Антон 1

    21 21 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Какви крадени пари , бе !
    Тоя може да е п...ка , може просто да е възпитан ,кой каквото иска да си мисли !
    Само да знаете,че човека е милионер в евро много преди да стане президент !
    Имам приятели в Германия , човека реализира проекти там и то отдавна . Тука БГ се занимава със строителство още преди да сгреши с тая политика за която явно не става !

    Коментиран от #53

  • 51 Антон 1

    11 9 Отговор

    До коментар #15 от "Пако":

    ++++++ бедни души са тия хейтъри
  • 52 Кавал

    22 7 Отговор
    Не му е чиста работата .Наистина умните и с бизнес нюх хора нямат нужда да са политици ,за да са успешни.Вижда се че е от онези тихи добри хорица наречени фурнаджийски лопати.
  • 53 Бесен Язовец

    35 8 Отговор

    До коментар #50 от "Антон 1":

    Ние ги знеме тия дето са спали по-колите по-З.Е и ковчежника Х.Сираков също беше спал по-коли и изведнъж милонери и то мулти с паричките от ДС.а бегай се скрий някъде бе наивнико!
  • 54 Спец

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "ццц":

    То и тпя дето взима първа употреба ,после го чака една , мале мила !

    Ама ти сигурно знаеш !:):):):
  • 55 Непознат

    21 7 Отговор
    Крадени пари народе,крадени и то много,лесните пари се харчат най-лесно.Нима политиците ни не крадът.
  • 56 бай село

    27 11 Отговор
    До Пако ! Ти да не се ковчежник на Плевнелиев , от къде си сигурен за неговите милиони? Как ако не ги е откраднал през така наречената демокрация , се е добил с тях? Не знам как върл душманин на комунизма , като тая утрепка , се е сдобил с милиони ? Не вярвам комунистите да са давали милиони на враговете си! Ако мислиш , че заблуждавайки себе си, заблуждаваш и нас , жестоко се лъжеш! В България милиони не се правят - те се крадат!Този нещастник е един от крадците на нашите пари.

    Коментиран от #58

  • 57 браво

    21 33 Отговор
    Плевленлиев е пичага.Единствен не лижеше руски г.зове и назоваваше нещата с истинските им имена.Да е жив и здрав и да си харчи както си иска.
  • 58 андрешко

    15 27 Отговор

    До коментар #56 от "бай село":

    парите си ги е направил в чужбина,а не в Булгаристан.Когато стана министър при Боко, вече беше милионерче.Като президент какво може да открадне.Ще видим сегашния президентин с маймуната,коята разхожда по целия свят с народна пара колко ще открадне.Плевнята поне си плаща масрафа.

    Коментиран от #105

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ввв

    19 14 Отговор
    Явно никой от горе пишещи си не си е направил труда да проучи от къде са парите на президента. Като че ли не знаете, че той е бил управител на фирмата построила Бизнес парк София. Фирмата е германска. Никой явно не е следил битката му с кмета Софиянски и кликата му заклети рушветчии - отказвайки да плаща подкупи. Германците продадоха парка за около 130 милиона евро и както се полага на запад управителя получи проценти от продажбата 5-6%. Така, че спрете да дрънкате глупости. Този човек влезе в политиката с богатство от над 10 милиона лева, а как ще ги харчи си е негова работа... Не ги е откраднал от приватизацията както направи на времето страдащата за бедните българи милионерка г-жа Нинова.....

    Коментиран от #77

  • 61 Варна

    18 5 Отговор
    Аз не долюбвам Плевнята ама никак, но мисля че личният му живот и парите му, освен ако не са крадени не са наша работа!
    Има пари харчи! - Намерил млада любовница ... - Ми хубаво!
    Ненавиждам го, но не ми е работа да му правя сметка на парите нито да обсъждам Банова каква е!
    Животът си е техен!
    Плевнята има нужда от половинка, а Банова от някакви фетиши за обществено положение... - Ми тяхна Работа!
    Поне има по- добър вкус от онзи дето Люински му прави свирки в Белият дом
  • 62 Vasik Atanasova

    6 7 Отговор
    завалия бедняга хахах
    малко да беше изчакал
    а той дум ето ви 140 000 какъв е проблема и това за кола подарък
    забележете опа
  • 63 Кобрата

    21 11 Отговор
    Тоя разбойник жвее с наще пари, на чужд гръб и 100 тояги са малко, бързо забрави, че преди 2 години синът му умря.
    Сега има бели роби да му бачкат и той си пирува, яде и пие, обикаля света и сменя к..вите една след друга като носни кърпички.
    А каква строителна фирма има, просто не е истина, няма да казвам името, защото ще ми изтрият коментара. Пере мръсни пари и печели обекти чрез бутане на рушвети и съсипва малките фирми... Направо дърпа хляба от устата на хората, за да има милиони за него. И постоянно купува нови камиони най-вече Mercedes Actros и MAN. Страшна мафия, докато има такива мишки като него, държавата ще е на този хал, защото такъв мошеник, когато и да го убиеш, винаги ще е късно...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "ех че кеф":

    Бяха 5 г.
  • 66 Наблюдател

    13 1 Отговор
    Тази да няма златна п...а?
  • 67 OMG WTF

    12 10 Отговор
    Плевньото, чехльото, смотанякът който е толкова смотан, че жена му я е било срам от него, и т. н., и т. н., сега спи със супер мацката Деси Банова. Русорастите са в шок, шах, мат и траур. Фабриката за плюнки ще работи извънредно!
  • 68 Aham

    5 4 Отговор
    Страпон чехлю можеше да купи къде къде по-тънки машини от теслата и пак щеше да пляска банановия дорник. Ама чакай, подаръците не са вечни.. като спрат и любовта изгаснал..
  • 69 Хасан

    8 5 Отговор
    Поне не е гей ,че да се срамуваме от него..вдига самолета и го паркира...
  • 70 ПИЧ

    10 1 Отговор
    Какви са тези еднополови бракове?
  • 71 НЯКОЙ СИ

    8 3 Отговор
    АРЕ СТИГА ВЕ....

    ИМАЛ..ДАЛ....

    КАКВО ТОЛКОВА....?
  • 72 Тони

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    Абе ти наистина ли ме знаеш , че си беше богат Плевнелиев.Грешката му е , че се хвана с политика , ама не Бойко ще подкрепя.Обра всички негативи.Има си кинти ще си ги харчи както иска , а такива като теб да завиждат.

    Коментиран от #76, #97

  • 73 Тодор Живков

    10 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Подкрепям думите ти напълно тия и двамата са за разстрел и децата им също са за аушвиц за да не оставят тия охльови мазна диря след себе си

    Коментиран от #83

  • 74 един там

    13 4 Отговор
    Този, ако си мисли, че с подаръци се държи една жена е много, много на погрешен път. С течение на времето подаръците ще спрат, тя ще се е разглезила до толкова, че ще му бие шута, защото ще си е намерила поредния балък, който да и прави подаръци и така Плевнята ще е поредния, който си е платил за мушкатото. На това аз му викам чистя проституция. Той в случая си плаща, за да е с нея и за да си избие комплексите, че бившата му го е разкарала. Обиколи всички телевизии да се обяснява и да се показва. Случайно ги снимаха да се цулуват и да ходят за ръка. Почна много да преекспонира връзката си тоя чехъл и скоро май ще гори. А парите са му от далаверите в Германия и неплатените милиони за осигуровки. Няколко големи обекта строителни, няколко стотин работници, сключва зоговори за милиони и не платил данъци и осигуровки, защото фалирал. Далавека голяма е направил. Нещата се бяха поразсмърдели, но Изперкел покри далаверата, че нали са приятели с Тиквата и су поддържат.
  • 75 До Оhuy

    9 3 Отговор

    До коментар #13 от "Ohui":

    За Деси тесла,за Плевнелиев- брадва.От 14 лв.
  • 76 До Тони

    12 5 Отговор

    До коментар #72 от "Тони":

    Богат бил.Мамейки гастарбайтери в Германия.Защо не го разследват за първия му милион?

    Коментиран от #79

  • 77 До ВВВ

    15 6 Отговор

    До коментар #60 от "ввв":

    Технопарка е пълен провал,а тука говориме за "първият" милион на Роско.Ограбвайки български гастарбайтери.Перач на мръсни пари-това е Роско П.
  • 78 До Радост

    9 3 Отговор

    До коментар #42 от "Радост":

    Ти сериозно ли?Че той ако няма листче в джоба и добър ден не може да каже.Но явно сте на еднакви хапчета.Той вечно ухилен (Господ да прости сина му),а ти Радостна.
  • 79 Тони

    8 4 Отговор

    До коментар #76 от "До Тони":

    Абе ти там ли беше, и какво значи мамил.Тук ако работеха повече ли щяха да вземат като заплата.Аз за неговата фирма не съм чел или чул да е мамила .Аман от завистници.Що си не направиш и ти бизнес в Германия или другаде в чужбина пък дели поравно с работниците си.Ти инвестирай и рискувай , носи отговорност търси инвеститори и обекти и накрая и на теб и на тях поравно.Къде си чул и видял това?
  • 80 кирил

    6 4 Отговор
    За такъв народ, такова управление!!!
  • 81 кирил

    6 4 Отговор
    За такъв народ, такова управление!!!
  • 82 Аврам

    11 5 Отговор
    Аре стига зависчии.Бачкайте за малко мангизи па искате да ч.кате мацки като Десито , бегайте да лъскате бастуна.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Инфантов

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "filo":

    Той е от голям богаташки род, нали така беше или спеше по паркинЗите в ГФР
  • 85 БОКО

    9 2 Отговор
    В БГ е пълно с късопишковци и комплексари!
  • 86 теди

    5 2 Отговор
    плевня ама с пари......
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ЕДИ КОЙ СИ

    4 1 Отговор

    До коментар #87 от "Сузуки":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.....
    И С МЕН ТАКА СЕ СЛУЧИ....
    ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ,ЧЕ НЯКОЙ ОЧИСТИЛ БИВШАТА СИ.....?...
  • 89 хис

    2 2 Отговор
    Взехте вече да си ги измисляте
  • 90 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "сойкаПрисмехулка":

    Сойче, къде виде мизерия бе миличка, аз виждам само нови коли, пълни заведения и лъскави дрешки
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ОТКРАДНАТО ОТ НАРОДА

    6 5 Отговор
    ОТКРАДНАТО ОТ НАРОДА !! ЗА ТОВА ГОВОРЕШЕ ТАКИВА НЕРЛЕПИЦИ ТАЗИ КУКЛА НА КОНЦИ !!! ЗА ТОВА БЕШЕ ВЪЗНАГРАДЕН ЩЕДРО И МУ БЕШЕ ПОЗВОЛЕНО ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА !!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 jambazina

    2 2 Отговор
    Ново "звездно" семейство, нема се учудя ако влезнат в Биг брадър.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Емил Петлов

    3 3 Отговор
    докато беше президент на България се нагуши с пари.от народа.Дали така е бил щедър през времето на Тодор Живков. ???? а сега пишете да дразните народа че много бил богат
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 батко

    4 1 Отговор
    Кучетата си лаят кервана си вьрви
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Непознат

    3 1 Отговор
    Ами така е,жените дават мило и драго да са с богати мъже,бедняци никой не иска.Тая кифла е преспала с безброй мъже,,сега е хванал Плевенчо да я търкаля,да изхарчиш 300 000 лв,за пет месеца ,няма начин да изпуснеш такъв човек,после била морална жена в телевизията.
  • 103 Дедо Иван

    4 2 Отговор
    Алооо, байганьовците аре по кротко, стига гледахте в чуждата чиния, ама парите били ваши, на народа били, как разбрахче чииса!Много завист, злоба и простотия има в тоя народец, бай Алеко още преди повече от 100 години му направи пълна характеристика и той (народецът) го уби, щото истината боли ...
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Жоржжж

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "андрешко":

    Мног ме радвате когато ползвате тия толкова добре звучащи турски думи.... Българино
  • 106 Туй онуй

    3 5 Отговор
    Защо сте толкова жлъчни?Всеки има право на личен живот и никой няма право да казва кой как да живее.А може би завиждате,ами да се бяхте учили и трудили като Плевнелиев ама то е по-лесно да плюете,отколкото да си напъните мозъка и молците.Браво на Деси и Росен пожелавам им много дълго време да са заедно , здрави и щастливи напук на всички злобари!
  • 107 Бенц

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "ццц":

    Ти май ги знаеш тия работи, май си препатил...
  • 108 Бенц

    3 1 Отговор
    ЗЛОБА,злоба,злоба, завист, завист,завист-е това е БГ......
  • 109 Бенц

    1 1 Отговор
    А пропуснах-мързел,мързел,мързел. За това сме на това дередже..
  • 110 Демократа

    2 0 Отговор
    Росен е невинен!Знам че той е изхарчил тези пари без да иска той е много честен и справедлив човек който никога нее крал народни пари!Аз подкрепям Росен до край!Искам прошка за него!Моля всички ние да подкрепим Росен Плевнелиев!
  • 111 Баш майстора

    0 2 Отговор
    Ако и беше купил новата Лада и Нокиа 3310 пак ли щеше да е балък??
  • 112 Като гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гнида":

    Той е зодия телец сребролюбци!
  • 113 шише джам

    0 0 Отговор
    Рогоносен Плювналиев.