14 Декември, 2017 20:39 5 349 10

Динко: Финалът на "Биг брадър" е нагласен!

  • динко вълев-
  • биг брадър-
  • константин-
  • джино бианкалана

Константин трябвало да спечели сезона

За мен финалът на "Биг брадър" е нагласен! Не може Джино да има повече гласове от Константин, който за мен е победителят. Аз дойдох отникъде и станах трети, но пак не мога да повярвам, че Джино е събрал повече гласове от мен! Това коментира веднага след излизането си от къщата Динко Вълев.

Той е разочарован от това, че най-големият му враг - противоречивият милионер Джино Бианкалана, за втори път спечели формата. Джино и Динко влязоха в остър спор, който се заканиха да решат в съда, пише "България днес".

Става въпрос за изнесената от Динко информация, че Джино е завлякъл бившата си Дейна Бианкалана с хиляди долари и дори й посягал, когато били заедно. Наложи се да се пусне видеовръзка с американката от италиански произход, която защити бившия си съпруг Джино и скочи на Вълев, наричайки го животно.

"Дейна си извъртя гъза. Но аз стоя зад всяка моя дума и казвам истината. Иначе това, което разбрах, е, че Дейна се отрече от думите си за Джино, за да не пострада семейството й", разкри още Динко след престоя си в къщата.

Той се запознал с Дейна миналата година, когато му била за кратко на гости. По това време тя сама се оплакала от поведението на бившия си мъж, но след това се отрече от думите си в ефира.

Динко заяви, че не се притеснява от намеренията на Джино да го съди за клевета, и заяви, че чака да го види, за да го повярва. Той още веднъж потвърди, че може да докаже думите си. В шоуто, когато съквартирантите имаха възможност да проведат телефонни разговори с хора от външния свят, се обадиха хора, които потърсиха парите си от Джино Бианкалана.

Те твърдяха, че са от Чикаго и няколко пъти са завличани от победителя в риалити формата. Джино отрече всички, като заподозря Динко в конспирация. "Не се чувствам прецакан, камо ли от Джино, защото вотът за мен е манипулиран. И това се дължи на факта, че Джино ще става водещ на някакъв нов риалити формат от типа "Милионер търси съпруга". Затова и продуцентите може би искат да му направят реклама", заяви още Динко.

За Динко най-обидни били опитите на "ВИП брадър" да го злепостави пред аудиторията. "Честно казано, не очаквах Биг Брадър да се опитва да ме обиди и нарани по всякакъв начин. Или че съм простак, или че съм неграмотен... но както и да е, ще го преживея. В крайна сметка те искаха да вляза, явно да ме превъзпитават, което няма как да стане", коментира още Динко.

"К'вото било - било. Сега имам много работа. Чакам си подаръка за празниците - поръчах си нов танк от Русия, защото искам и мога", разкри за вълненията си Ловеца на мигранти. Той е категоричен, че сърцето му е заето и там няма място за чалга певицата Дебора и скандалната ретро фурия Луна.

"Не я харесвам тая Луна, това дърто чукало. Тя ни дразнеше по цял ден, провокираше ни и само ме обиждаше. Няма как да й остана длъжен, просто не е познала. Казвала там, че съм искал да я връзвам със свински опашки. Ама не казва, че тя ме накара да я вържа за една кутия цигари", смее се Ловеца на мигранти.

Той поясни и че разказите за пиянските изцепки също са лъжа, като даде за пример себе си с това, че не пие алкохол. "Усетих подкрепата на хората. Трето място за мен си е успех. Навсякъде ме дърпат и ми викат, че е трябвало да спечеля аз. Така че не съжалявам за нищо, което съм казал и направил", обобщи Динко.

"Най-много от всички ми хареса Фънки, който е уникален човек", каза още той.

Певицата Кичка Бодурова също разкри интересни истории около победителя в "Биг брадър" - Джино Бианкалана.

"Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми сподели, че си е сменил името, защото бил забъркан в "разни игри", имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера - т.е. две ЕГН-та. Казах му да не говори пред камерите такива неща, защото, ако това се излъчи и чуе от американското посолство, сигурно след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи."

"Какъв е този ВИП, който е известен само с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, "истинските българи", само и само да ни се хареса? Да са ни живи и здрави героите, социалното ниво, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено - от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите - чакахме новините, за да чуем или видим някой шедьовър, после свикнахме", тъжно сподели изпълнителката на "Я, кажи ми, птицо бяла".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    26 3 Отговор
    Това винаги е било от началото до сега.
    Направо се чуудя, има ли баламурници дето още вярват в обратното, че и пращат СМС-и.
  • 2 Ужасен Ужасон

    22 0 Отговор
    И това са актуални новини... жалко за историята, която имаме.
  • 3 Кофти

    22 0 Отговор
    Може ли да не пълните сайта с буламачите от хотарена?? Който иска, да си ги чете там! Тук се надявам да получавам сравнително по-сериозни новини! Преди поне публикувахте само тук-там, а сега през два часа по някой тъпизъм, а и повечето са платени и непроверени за достоверност клюки, с което се излагате тотално!..... Само си сваляте нивото така!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кофти":

    То е "голямо" нивото!?
  • 5 Кавал

    4 3 Отговор
    Хахаха набий ги Динко ...
  • 6 Vulpes

    6 1 Отговор
    Незнам само кой пуска слухът че Ташев е милионер??? Пълно глупости са! Медиите го направиха звезда...
  • 7 гощо

    2 1 Отговор
    Кой направи превода,някой ямболия вероятно,че иначе не се разбира какво говори тоз чукундур!?!?!? Взема да ида до ямбол да си го направя моЙто момиче това мекотело!?!?!
  • 8 Боримир

    4 1 Отговор
    Не гледам това пошло предаване.
  • 9 Суджука

    4 4 Отговор
    Динко ти си пич но без москвич , Динко достоен да бъде министър на отбраната от партия гроб
  • 10 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Господинко ходи си на село