2 224 1

Вашият хороскоп за днес, 16.12.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Остава да проявите повече постоянство и търпение, и ще се радвате на всеобща подкрепа. Идеите ви са наистина перспективни. Бъдете достатъчно настойчиви и ги осъществете. Така ще направите живота си много по-радостен. Близките ви имат нужда от вашата помощ.

Телец

Начинанието, което започва е многообещаващо за вас. Възможности за желани промени в личен и професионален аспект. Не подценявайте шансовете, които ви се откриват и концентрирайте силите си в предпочитаната от вас насока. Ще се наложи да се справите с непредвидени трудности от различно естество.

Близнаци

Денят ще бъде успешен за онези от вас, които се занимават с бизнес. Делата ви се развиват според плануваното. Повечето от вас не могат да се оплачат от липса на късмет. Постарайте се да намерите време за всичко.

Рак

Постиженията в деловата сфера ще укрепят самочувствието ви. Не губете и секунда, действайте смело в избраната от вас насока. Заниманието ви за момента ви увлича и сте изцяло погълнати. Притежавате завидна увереност и това съвсем естествено ви води към желаните резултати. Действайте.

Лъв

Предстоят интересни събития с ваше участие. На някои от вас може да се наложи да избират между няколко еднакво привлекателни възможности. Не се колебайте твърде дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и успешно решаване на проблеми свързани с интимен партньор.

Дева

Днес направете промените в домашната обстановка, които от доста време отлагате. Така ще внесете повече уют и ще се настроите романтично. Помогнете на човек в нужда. Не правете излишни и необмислени разходи.

Везни

Днес късметът ще е с вас. Всичко, с което се захванете, ще бъде възнаградено с успех и добри резултати. Късметлии сте с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите.

Скорпион

Преодолявате трудностите и сте готови за нови предизвикателства. Все пак не оставяйте случайността да ви води днес. Интуицията ви ще ви подскаже най-прекият път към целта ви. Възможно е пред мнозина от вас да се открият нови неподозирани хоризонти. Явно не сте и мечтали за подобни възможности.

Стрелец

Търсещите успеха и радостта от живота е разумно да се оградят с позитивно мислещи хора. За това е необходимо да създадете една приятна среда около себе си. Пропуснете лицемерите, защото няма да получите от тях нищо, което да си заслужава вниманието ви.

Козирог

Може би сте останали излъгани от хора, на които имате доверие. Доверете се на интуицията си и няма да сгрешите. Определете приоритетите си и не се заемайте с маловажни неща. Пестете силите си за момента на решителни действия. Привлекателен човек от огнен знак упорито търси вниманието ви.

Водолей

Уверени сте и с лекота постигате целите си. Имате завидната способност да убеждавате. Това със сигурност ще ви донесе много дивиденти. Не пренебрегвайте мнението на вашите близки, защото в даден момент ще се окаже много полезно. Не бързайте да прибягвате до крайни мерки.

Риби

Много важно е да преодолеете колебанията си. Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да се съсредоточите в работата си и не мислите за странични неща. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им. В това начинание можете да разчитате на помощта на вашите близки.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 15:29  16.12.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай