1 290 2

Семейство ползва коледните си лампички от 1969 г.

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Британско семейство твърди, че използва гирлянд с коледни лампички вече 48 години, без нито веднъж да го е поправяло, пише британският вестник Express.

38-годишният Рос Шадик от Плимут, разказа, че майка му Вина е купила лампичките от магазина Улуъртс, през далечната 1969 г. - годината, в която "Бийтълс" правят последното си шоу на покрива на студио Abbey Road. Оттогава, всяка година, 68-годишната жена използва светлинките в коледната украса.

Семейството е убедено, че техните коледни лампички са най-старите и работещи лампички във Великобритания. Те твърдят, че за всичките тези години нито една от крушките не е сменяна, въпреки, че лампичките се използват постоянно.

Тази година те отново украсяват елхата в дома на Рос.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  1 20:44  16.12.17
  Твърдели, че техните лампички били най-старите във Великобритания. А те от къде знаят, че скромният Джордж от Лондон няма по-стари лампички, но просто не е решил да се хвали колко са му стари лампичките? Смешници.
 • Кака Гинка
  Отговор
  2 22:21  16.12.17
  Нищо чудно - едно време навсякъде произвеждаха качествена стока, така,че да кара дълго. А сега всичко се чупи непоправимо,понякога преди още да му е изтекла гаранцията...

Напиши коментар:


Публикувай