4 136 4

Охранител се опита да спаси самоубийца, но също загина (ВИДЕО)

Героят е бил награден посмъртно

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

48-годишният охранител Ли Гоу от град Сиан, Китай, загина, опитвайки се да помогне на жена, която паднала през прозорец на търговски център, пишат китайските медии.

Мъжът забелязал стоящата на прозореца жена и тъй като нямало как да предотврати падането й, решил да омекоти удара със собственото си тяло.

За съжаление полетът от 13-ят етаж не оставил шанс нито на момичето, нито на нейния спасител — и двамата загинали на място.

Бившият военен Ли Гоу ще бъде награден посмъртно за героизъм от регионалното правителство на Шанси. Той оставя вдовица, шестгодишна дъщеря и живи родители.

Китай


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ББ5
  Отговор
  1 19:32  17.12.17
  Защо пускате тея глупости ? А за нашата действителност мълчите ?според неофициална статистика от преди 3-4 години ромите убиват средно по един български пенсионер на ден, казано е по тв АЛФА, разбира се това не се съобщава а данните се изкривяват но дали е от полза ? А колко са нападенията на ден не искам и да си представям, хора в селата не смеят да мигнат вечерно време, за изнасилвания и побой също не коментирам, а всъщото време отглежаме няколко стотин хиляди нови ромски рожбички
 • Безумие
  Отговор
  2 10:05  18.12.17
  Малоумна постъпка. Да оставиш детето си без баща, заради човек, когото дори не познаваш?В библията е написано: "Не прави непоискано добро, защото тогава вършиш зло". Достоен пример.
 • Безумие
  Отговор
  3 10:08  18.12.17
  И все пак бил е свръхчовечен, свестен човек, жалко, много жалко. Да беше помислил за детето си, с тази добра душа, щеше да отгледа и да възпита прекрасно дете.
 • Лино
  Отговор
  4 11:36  18.12.17
  Луда работа ей, ако падащия е около 50 килограма и това ускорение от 13я етаж до земята, ще се получи около 1 тон кинетична енергия на партера. Няма шанс.

Напиши коментар:


Публикувай