19 Декември, 2017 10:49 2 417 7

Мегз стана лектор в Югозападния университет (СНИМКИ)

  • мегз-
  • чете лекции-
  • лектор-
  • югозападния университет-
  • миглена каканашева-
  • мода-
  • студенти

Дизайнерката раздаде и дипломите на студентите по мода

Мегз стана лектор в Югозападния университет (СНИМКИ) - 1
Снимки: Facebook

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз застъпи като гост-лектор в Югозападния Университет „Неофит Рилски“.

Носителката на „Златна игла“ изнесе открит урок на тема „Изграждането на бранд и полезни практики в модата“, пише "Монитор".

Освен че даде съвети на младите за успешен бизнес във фешън индустрията, Мегз раздаде дипломи на студентите, завършили специалност „Мода“.

За събитието тя съобщи с кадри в профила си във Facebook.

„За мен беше повече от радост да ви споделя малко от моя път по създаването на Megz и да бъда част от дипломирането ви. Аз самата не съм завършила мода и единствената причина днес да имам един от най-популярните и успешни модни брандове в страната са самородният ми талант и умението ми да правя пари от всичко“, гласят думите на 27-годишната брюнетка към снимките.

Каканашева наскоро изнесе лекция и на среща със свои фенове в Симитли. Жената, която стигна до финала в последния сезон на „Вип Брадър“, сподели съветите си пред близо 500 младежи.

Още преди да отпътува към Симитли, чаровното миньонче получи призив да изнесе семинар и в Бургас и Велинград.

Мегз стана лектор в Югозападния университет (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    15 4 Отговор
    Тцъ, тцъ, тцъ- какъв лектор може да бъде човек с непродолян логопедичен дефект и с недотам пълен имствен багаж?! Тежко и горко им на младите бъдещи модни дизайнери при такъв “лектор“...„,,,Публикувано във факти.бг: Аз самата не съм завършила мода и единствената причина днес да имам един от най-популярните и успешни модни брандове в страната са самородният ми талант и умението ми да правя пари от всичко“...“ Мегз, я ни обясни колко на брой фирми имаш и защо при достигане на прага от 49,999 лева печалба на месец, закриваш всяка такава фирма и си отваряш нова?:D Използваш празнини в данъчното и търговското ни право, но това не те прави истински успешна бизнесдама, драга- нека да видим резултатите от данъчните проверки на фирмите ти и дали си платила дължимите им данъци към фиска, и тогава ми се хвали- особено, ако проверката не завърши с ДРА:)

    Коментиран от #5, #7

  • 2 хайл

    10 2 Отговор
    За неприсъствалите на лекцията -можете да получите запис със субтитри-за по-лесно възприемане на "лекцията"
  • 3 гост

    8 1 Отговор
    Ще им преподава психаротерапия и съвременен политико-мутризъм ли?
  • 4 опазил Господ

    9 1 Отговор
    опазил Господ от такива "лектори" !!!!!!!!
    образованието ни бележи поредно падение !
  • 5 Боримир

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Ти си много добре щом се тука киснеш.
  • 6 Анди

    0 0 Отговор
    Не обиждайте момичето бе льольовци, готов съм да се оженя за нея. Много е миличка и добричка, аз съм влюбен в нея и бих й направил бебета. Стига сте се дразнили, вие да не сте по добри.
  • 7 qwerty

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    юрист - стигнах до "МЕГЗ 31" и се отказах да преглеждам търговския регистър. Отделно биши работници са я скъсали от дела за неизплатени заплати....