1 241 7

Мегз стана лектор в Югозападния университет (СНИМКИ)

Дизайнерката раздаде и дипломите на студентите по мода

Снимки: Facebook
Снимки: Facebook
Милена Трачева

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз застъпи като гост-лектор в Югозападния Университет „Неофит Рилски“.

Носителката на „Златна игла“ изнесе открит урок на тема „Изграждането на бранд и полезни практики в модата“, пише "Монитор".

Освен че даде съвети на младите за успешен бизнес във фешън индустрията, Мегз раздаде дипломи на студентите, завършили специалност „Мода“.

За събитието тя съобщи с кадри в профила си във Facebook.

„За мен беше повече от радост да ви споделя малко от моя път по създаването на Megz и да бъда част от дипломирането ви. Аз самата не съм завършила мода и единствената причина днес да имам един от най-популярните и успешни модни брандове в страната са самородният ми талант и умението ми да правя пари от всичко“, гласят думите на 27-годишната брюнетка към снимките.

Каканашева наскоро изнесе лекция и на среща със свои фенове в Симитли. Жената, която стигна до финала в последния сезон на „Вип Брадър“, сподели съветите си пред близо 500 младежи.

Още преди да отпътува към Симитли, чаровното миньонче получи призив да изнесе семинар и в Бургас и Велинград.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • юрист
  Отговор
  1 10:54  19.12.17
  Тцъ, тцъ, тцъ- какъв лектор може да бъде човек с непродолян логопедичен дефект и с недотам пълен имствен багаж?! Тежко и горко им на младите бъдещи модни дизайнери при такъв “лектор“...„,,,Публикувано във факти.бг: Аз самата не съм завършила мода и единствената причина днес да имам един от най-популярните и успешни модни брандове в страната са самородният ми талант и умението ми да правя пари от всичко“...“ Мегз, я ни обясни колко на брой фирми имаш и защо при достигане на прага от 49,999 лева печалба на месец, закриваш всяка такава фирма и си отваряш нова?:D Използваш празнини в данъчното и търговското ни право, но това не те прави истински успешна бизнесдама, драга- нека да видим резултатите от данъчните проверки на фирмите ти и дали си платила дължимите им данъци към фиска, и тогава ми се хвали- особено, ако проверката не завърши с ДРА:)

  Коментиран от #5, #7

 • хайл
  Отговор
  2 10:57  19.12.17
  За неприсъствалите на лекцията -можете да получите запис със субтитри-за по-лесно възприемане на "лекцията"
 • гост
  Отговор
  3 11:05  19.12.17
  Ще им преподава психаротерапия и съвременен политико-мутризъм ли?
 • опазил Господ
  Отговор
  4 11:06  19.12.17
  опазил Господ от такива "лектори" !!!!!!!! образованието ни бележи поредно падение !
 • Боримир
  Отговор
  5 13:29  19.12.17

  До коментар #1 от "юрист":

  Ти си много добре щом се тука киснеш.
 • Анди
  Отговор
  6 19:00  19.12.17
  Не обиждайте момичето бе льольовци, готов съм да се оженя за нея. Много е миличка и добричка, аз съм влюбен в нея и бих й направил бебета. Стига сте се дразнили, вие да не сте по добри.
 • qwerty
  Отговор
  7 08:39  20.12.17

  До коментар #1 от "юрист":

  юрист - стигнах до "МЕГЗ 31" и се отказах да преглеждам търговския регистър. Отделно биши работници са я скъсали от дела за неизплатени заплати....

Напиши коментар:


Публикувай