4 430 6

Венелин Петков не може да се отдели от Николета Маданска

Събина Андреева

Венелин Петков и Николета Маданска са били заедно на почивка в Банско този месец, разказват техни колеги от bTV. Те отишли да си починат в зимния курорт, за да отпразнуват годишнина от началото на връзката им, както и да вдъхнат нов живот в нея, пише Уикенд.

Техни приближени твърдят, че между двойката имало напрежение напоследък. Те стигнали до раздяла за няколко седмици, но сега отново са заедно. Между Маданска и Петков дори възникнал бурен конфликт, докато били на работа пред колегите им.

Пред свои приятелки Маданска споделила, че почивката се отразила положително върху връзката им. Двамата си прекарали прекрасно, карали ски с часове и се отдали на романтика.

В редакцията на телевизията се мълви, че Николета силно ревнувала Венелин от всички по-млади и красиви колежки, а най-големият трън в очите й била репортерката Поли Гергушева, която преди време била негова любовница.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 21:46  19.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бай Ганьо
  Отговор
  2 22:24  19.12.17
  И едните и другите са маскари
 • me be re
  Отговор
  3 00:00  20.12.17
  Пък е държавните структори нема такива неща. Просто щото там всички са род и затова не се е.ат.
 • Бай Иван
  Отговор
  4 07:50  20.12.17
  Това е НАЙ-ГОЛЯМАТА новина!!!!!!!!!!!!!!!! Какво ще правим, незнам. Как ще я караме от тук нататък незнам.
 • гощо
  Отговор
  5 08:08  20.12.17
  Този е голям комплексар!!! Преди като беше с Гена Трайкова и непрекъснато я тормозеше нещо,все и набиваше канчето!!! И Николетка няма да го издържи много!!! И в работата е комплексиран,тормози хората за нищо!!!
 • Кака Гинка
  Отговор
  6 04:20  21.12.17
  Статията е написана в стил: "наш достоверен източник чул как някой казал на някого нещо си." И всичко е вярно,да знаете!

Напиши коментар:


Публикувай