1 750 6

Коледа е спасена! Арестуваха Гринч след сигнал на 5-годишен

Властите в американския щат Мисисипи гледат сериозно на задълженията си

Снимки: Facebook
Снимки: Facebook
Милена Трачева

5-годишно момче от Мисисипи се обадило в полицията, за да спре Гринч да открадне Коледа — и полицията наистина извърши арест.

Тилон Питман видял откъс от анимационното филмче "Как Гринч открадна Коледа" и решил да се обади в местното полицейско управление в Байрам, Мисисипи, за да съобщи за намеренията на измисления от Д-р Зюс герой.

Диспечерът, който отговорил на обаждането чул по телефона как бащата на момчето му се кара.

"Момче, по-добре спри да гледаш толкова много анимация!", викал той, а диспечерът го напушило на смях.

Но вместо да игнорира обаждането като шега, полицията се появила в къщата на Тилон, за да му съобщи, че Коледа няма да бъде открадната.

"Не си измислям! Моят 5-годишен брат се обади в полицията и каза, че Гринч краде Коледата на хората, а той не иска неговата да бъде открадната, затова полицаите наистина дойдоха у нас!", пише в профила си във Facebook по-голямата сестра на момченцето — Тедера Дуейн Грейвс.

"Попитах (Тилон) какво ще направи ако види Гринч, а той каза, че ще ни се обади и ще поиска от нас да дойдем и да го отведем в затвора. И така аз се огледах наоколо и го открих", разказа по-късно полицай Лаурен Девил пред местните медии.

След като сигналът на 5-годишния юнак бил подаден в събота, в понеделник полицията арестувала Гринч и повикала Тилон в участъка, за да потвърди самоличността му.

"Ти спаси Коледата на хората от Байрам", казал "Гринч" на Тилон. — "Твоята смелост е несравнима. Ти си герой!"

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • розов свят
  Отговор
  1 17:47  19.12.17
  Е така от малки им промиват мозъка и ги карат да се чувстват и мислят за герои, но фалшиви и като порастнат и ги пратят във Виетнам, Ирак, Афганистан и пр. и се сблъскат със суровата действителност набързо им избиват американското самочувствие и ги разплакват жестоко !

  Коментиран от #2, #5

 • Сашо
  Отговор
  2 19:21  19.12.17

  До коментар #1 от "розов свят":

  Писна ми от такива морал истински като теб. Защо българският народ трябва да намесва това което не харесва в съвсем различни теми?Защо трябва си мислиш, че когато си бил на 5 си бил по-добър? Най-вероятно не си можел да си вържеш обувките сам и да броиш до 10, но от своя страна не си бил тъп, защото не си живеел в САЩ.
 • Сашо
  Отговор
  3 19:23  19.12.17
  *моралисти(автокорект)

  Коментиран от #4

 • Ванката
  Отговор
  4 08:30  20.12.17

  До коментар #3 от "Сашо":

  Много си проС саше...
 • дрън дрън
  Отговор
  5 14:32  20.12.17

  До коментар #1 от "розов свят":

  И твоят е промит, но не го осъзнаваш, защото е промит!
 • Кака Гинка
  Отговор
  6 04:27  21.12.17
  Е щом са намерили и арестували и въпросния Гринч,явно е бил от тамошната ма'ала. :)) И що все Коледа крадат,няма ли кой да открадне Байрама,примерно...

Напиши коментар:


Публикувай