22 Декември, 2017 07:00 4 343 0

Вашият хороскоп за днес, 22.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Денят за вас ще е продуктивен в професионалната сфера. Амбициите ви ще са осъществени с цената на голяма борбеност и постоянство. Наложително е на този етап от време да спазвате дисциплина на работното си място, защото едва ли липсата ви на ангажираност ще се понрави на началниците ви.

Телец

Днес успех ще има всяка инициатива, с която се захванете на работното си място. Стремете се да отделите достатъчно време за отдих. Не допускайте ваши роднини да се бъркат в интимните ви отношения.

Близнаци

Днес ще ви се наложи да вземете конкретни мерки, ако искате инициативите ви в професионалната сфера да дадат желания от вас резултат. Не отказвайте помощ от ваши колеги, за да съумеете да свършите всичко в срок. Помислете как да зарадвате интимната си половинка.

Рак

Денят ще ви предостави възможности, които доскоро дори и не забелязвахте в професионалната сфера. Напълно възможно е да получите предложение, на което не можете да устоите поради възможностите, които ви се откриват, както в делови, така и в материален план.

Лъв

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще се сблъскат с множество пречки в професионалната сфера, които да ви откажат или отдалечат от набелязаната от вас цел. Не губете надежда, дори и да ви се струва, че се намирате далеч от осъществяване на мечтите си.

Дева

Днес се опитайте правилно да се ориентирате в професионалната сфера, защото от това ще зависи както развитието ви на работното място, така и финансовата ви стабилност. Единствено е необходимо да се предпазвате от внезапни избухвания и демонстриране на агресивно поведение.

Везни

Днес е наложително да сте максимално предвидливи и по-малко екстравагантни в професионалната сфера. Стремете се да не загубите пари следствие на финансови операции, защото едва ли стабилизирането на тази сфера ще настъпи.

Скорпион

Днес направлявайте умело чувствата и действията си в професионалната сфера. Като че ли ще ви е по-лесно първоначално да организирате инициативите си и чак след това да се насочите към изпълнението им. Стремете се да не сте прекалено амбициозни.

Стрелец

Днес се стремете към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се докрай да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.

Козирог

Днес ще ви се отдава интелектуалната работа, както и дейностите свързани по някакъв начин с изкуство във всичките му форми. Най-важно на този етап от време ще е да имате точен план за действие, защото така ще можете да бъдете по-ефективни.

Водолей

Днес не си затваряйте очите за очевидните проблеми в професионалната сфера. Ще ви се наложи да се освободите от натрупания до момента стрес, защото най-вероятно ще окаже негативен ефект върху цялостното ви здравословно състояние.

Риби

Денят за родените под този зодиакален знак може да се окаже доста напрегнат. Натрупани стари задължения на работното място не могат да чакат повече. Вечерта - приятни емоции със семейството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА