2 646 0

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2017 г.

Венелина Маринова

Овен
Коледното настроение ще ви завладее с пълна сила днес. Ще сте в много добро настроение и ще сте в приятната компания на любимите си хора. Не прекалявайте с храни и напитки.

Телец

Днес отделете време за любими занимания, любими хора, любима музика или филм. Това ще ви помогне да се възстановите и заредите с енергия за предстоящия купон вечерта. Не създавайте нови връзки и не влагайте средства в нови инвестиции.

Близнаци

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

Рак

Действайте смело и със замах, за да можете да реализирате с успех замисления празничен купон. Ще се срещнете с много интересни личности. Някои ще получат предложение за брак. Не прекалявайте с храната, за да нямате здравословни проблеми.

Лъв

Вероятно ще ви поканят на гости, където ще се запознаете с интересна личност. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи. Празничното ви настроение няма да може да бъде помрачено, независимо от всички странности в този ден.

Дева

Ще ви обземе Коледния дух и денят ви ще е изпълнен с незабравими преживявания. Ще се радвате на срещи с близки и приятели. Отдайте се на развлечения, но без излишни разходи.

Везни

Не всичко ще върви по план през този ден, но с малко помощ от страна на вашето семейство, ще успеете да довършите започнатото и да отделите време и за релакс. Вечерта излезте с добри приятели. Празничното настроение на другите ще се пренесе и върху вас и ще можете да се отпуснете и забавлявате.

Скорпион

В този ден ще сте в центъра на събитията. С размах и лекота ще се справите с всички ангажименти. Очакват ви приятни емоции в компанията на добри приятели. Ще се радвате на специално внимание.

Стрелец

Днес не пропускайте да отдадете заслужено внимание на вашите родители. Внимавайте с шофирането. Празничната вечер прекарайте в компанията на близки и любими хора. Не се натоварвайте!

Козирог

Днес не пропускайте да отдадете заслужено внимание на вашите родители. Внимавайте с шофирането. Празничната вечер прекарайте в компанията на близки и любими хора. Не се натоварвайте!

Водолей

Мнозина от вас ще се отправят на път за празниците или ще мислят как да посрещнат най-добре чакани гости. Направете си добре сметка на парите, с които разполагате, за да нямате финансови затруднения.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с много спокойствие и семеен уют. Никакви малки проблеми не могат да ви развалят празничното настроение. Вечерта ще сте душата на компанията.Напиши коментар:


Публикувай