22 Декември, 2017 00:30 8 334 8

2018 г. носи любовни проблеми на 4 зодии

  • зодии-
  • любовни-
  • проблеми
2018 г. носи любовни проблеми на 4 зодии - 1
Снимки: Shutterstock

Разположението на планетите създава специфични енергии, които се отразяват на живота ни. През следващата година има 4 зодии, които ще се сблъскат с трудности в любовен план.

Ето кои са те:

Дева

Предстоят ви доста препятствия в интимен и личен план. Като цяло годината ще бъде успешна в любовта за вас, но няма да ви бъде лесно. Емоционално ще имате проблеми и ще преживеете големи разочарования, но благодарение на увереността ви ще се справите с всичко. Любовните проблеми няма да са толкова сериозни, колкото ще изглеждат на пръв поглед.

Скорпион

Годината ще започнете бурно и ще имате много късмет, радости и хубави новини. В личен план всичко ще бъде спокойно и с позитивна нагласа ще се справяте с всяка ситуация. В романтичен план от средата до края на годината ще ви се наложи да направите някои промени, които ще ви натъжат, но знайте, че всичко е за добро.

Стрелец

Тази година няма да е най-успешната в любовен план. Относно секса – там всичко ще е наред. В интимния ви свят се представяте добре - даже повече от добре, но няма да успеете да спечелите верен партньор, с когото да сте щастливи, пише Iwoman. Ще срещнете трудности във връзките, които ще започвате. В случая е по-добре да не се вглъбявате в отношения, които нямат бъдеще.

Риби

Ако наскоро сте приключили дълга връзка, която ви е изтощила, по -добре не търсете сериозни отношения. Наслаждавайте се на мимолетни връзки и на свободата си – тази година това ще ви е ценно. Предстоят ви интересни емоции с различни и нови партньори. Трудно ще взимате решения и ще бъдете колебливи. Слушайте сърцето си – то ще ви води в правилна посока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Риба":

    Край, и аз само на бибитки ще я карам!
  • 3 Vulpes

    3 1 Отговор
    Стрелец- то до сега не ми е провървяло във връзките,че догодина пък още повече! Кога майка ми е имала късмет,че и аз.....

    Коментиран от #5, #6

  • 4 lol

    0 1 Отговор
    Йее Везни съм нямам проблеми
  • 5 Ни съ превземай

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Vulpes":

    Пише че ще чукаш хубаво но без любов - какво повече искаш ?

    Коментиран от #7

  • 6 Скорпион29

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Vulpes":

    Ще ти провърви ако си затваряш малко повече устата и не вс.което мислиш да го дрънкаш а малко повече уважение към хората около теб! Аз съм Скорпион с асцендент Стрелец и понякога ми е мн.трудно да общувам щото и Стрелеца и Скорпиона ме бутат на война и затова се правя на разсеян за някои работи и ми се по-спокойно. Нека кучетата си лаят аз ще си правя квото си искам без мн.да им давам отчет
  • 7 Vulpes

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ни съ превземай":

    Любов,аз в секса проблеми нямам....
  • 8 Ботьо

    2 0 Отговор
    Вени, всеки ден паркирам колата пред сградата и те чакам да излезеш от работа. Щом се появиш вадя шпагата и започвам да я лъскам. Ти си ми идола.