766 4

Столетница от САЩ: Дължа дълголетието си на чийзбургерите

Американката твърди, че заради бургерите стигнала столетие

Събина Андреева

Дороти Флечър от град Нобълсвил, щата Индиана се приготвя да посрещне стотния си рожден ден и твърди, че дълголетието ѝ се дължи на това, че цял живот е яла чийзбургери, предава "Инди стар".

От малка тя била фенка на бързото хранене и всеки ден посещавала закусвалня за бързо хранене в определен час. Дороти разказва, че понеже държала на външния си вид, винаги излизала с красива шапка с воал и перфектен маникюр.

Флечър не очаквала, че с този си начин на живот ще достигне 100-годишна възраст, но се оказало че именно вредната храна поддържала живота и здравето ѝ. Най-голяма почит за това тя отдава на любимите ѝ чийзбургери, а след тях нарежда пържените картофки и газираните напитки.

Собственикът на ресторанта "Макдоналдс" в Нобълсвил предложил на столетницата да отбележи своята стотна годишнина в неговото заведение. Тя ще отпразнува рождения си ден на 23 декември. По този повод Дороти ще се сдобие с карта на вип клиент.

Местният ресторантьор ѝ пожела отново да се срещнат след 20 години.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 14:15  20.12.17
  Глупости
 • К.К.
  Отговор
  2 15:07  20.12.17
  Супер, отивам за още един бургер с много картофки и кола, ама още 50 години бая зор ще има, та може да ги понамаля малко, да не се налага да ми ги пасират.
 • Даммммм
  Отговор
  3 17:26  20.12.17
  Колко ли кинти е взела бабето за тази реклама??..е нищо--да е жива и здрава!!!
 • 98765
  Отговор
  4 08:20  21.12.17
  Макдоналдс до тука ли я докараха да плащат на пенсионери да лъжат в тяхна полза.

Напиши коментар:


Публикувай