Last news in Fakti

20 Декември, 2017 15:47 5 601 4

Слави разказа как са лекували покойния му баща

  • слави трифонов-
  • шоуто на слави-
  • лекарства-
  • рак-
  • мораториум

Слави и Ангелина Боева обсъждаха мораториума на лекарствата

Слави Трифонов и госта му от снощи Ангелина Боева обсъждаха нашумялата наскоро тема за лекарствата за онкоболни и в частност мораториума, който правителството наложи над тях.

Докато Ангелина разказваше за трудностите, пред които са изправени онкоболните в България, Слави сподели за начина, по който са се грижили за баща му, когато той се е разболял.

"Баща ми се беше разболял от една болест, за която аз исках да направя всичко възможно, за да се оправи. Оказа се, че в Германия има едно такова лекарство, което се използва и го прилагат. С моята сестра взехме решение да изпратим баща ми там. Те му приложиха това лекарство. В продължение на 9 месеца той трябваше да ходи там, за да му го дават. И той се оправи, напълно се оправи", разказа водещият и продължи дискусията си с Боева.

Тя разказа за битките, които е водила и продължава да води със системата, както и за болестта си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    39 2 Отговор
    Вежди Рашидов се оправи, Ст.Данаилов,Д. Димитров-Херо ...се оправиха, ама бай Иван, Драган... от някъде си не ги броят за хора, те не страдат, за тях и техните близки болестта не е трагедия, а нещо нормално което ще отмине бързо.

    Коментиран от #2

  • 2 ххх

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "К.К.":

    Така е ако си "някой"или близък на"някой"всичко може,иначе другите си умират в селата без да имат възможност за адекватно лечение!Жалко за всички!
  • 3 Чурулик чурулик

    10 0 Отговор
    И ко стана ся по демокрацията?по живково и сега си е абселютно същото не си ли мои човек умираш прав
  • 4 Гражданин

    8 0 Отговор
    Богоизбраните се лекуват в най-добрите европейски болници.Тези, които са заложили имотите си отиват в Турция, за да се лекуват, а после умират и остават на близките си да плащат непосилни ипотеки. А другите остават да се мъчат в домовете си до като умрат,защото болниците и бърза помощ не ги иска. За жалост това самата истина !