4 999 4

Слави разказа как са лекували покойния му баща

Слави и Ангелина Боева обсъждаха мораториума на лекарствата

Събина Андреева

Слави Трифонов и госта му от снощи Ангелина Боева обсъждаха нашумялата наскоро тема за лекарствата за онкоболни и в частност мораториума, който правителството наложи над тях.

Докато Ангелина разказваше за трудностите, пред които са изправени онкоболните в България, Слави сподели за начина, по който са се грижили за баща му, когато той се е разболял.

"Баща ми се беше разболял от една болест, за която аз исках да направя всичко възможно, за да се оправи. Оказа се, че в Германия има едно такова лекарство, което се използва и го прилагат. С моята сестра взехме решение да изпратим баща ми там. Те му приложиха това лекарство. В продължение на 9 месеца той трябваше да ходи там, за да му го дават. И той се оправи, напълно се оправи", разказа водещият и продължи дискусията си с Боева.

Тя разказа за битките, които е водила и продължава да води със системата, както и за болестта си.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • К.К.
  Отговор
  1 16:02  20.12.17
  Вежди Рашидов се оправи, Ст.Данаилов,Д. Димитров-Херо ...се оправиха, ама бай Иван, Драган... от някъде си не ги броят за хора, те не страдат, за тях и техните близки болестта не е трагедия, а нещо нормално което ще отмине бързо.

  Коментиран от #2

 • ххх
  Отговор
  2 16:14  20.12.17

  До коментар #1 от "К.К.":

  Така е ако си "някой"или близък на"някой"всичко може,иначе другите си умират в селата без да имат възможност за адекватно лечение!Жалко за всички!
 • Чурулик чурулик
  Отговор
  3 23:22  20.12.17
  И ко стана ся по демокрацията?по живково и сега си е абселютно същото не си ли мои човек умираш прав
 • Гражданин
  Отговор
  4 13:47  21.12.17
  Богоизбраните се лекуват в най-добрите европейски болници.Тези, които са заложили имотите си отиват в Турция, за да се лекуват, а после умират и остават на близките си да плащат непосилни ипотеки. А другите остават да се мъчат в домовете си до като умрат,защото болниците и бърза помощ не ги иска. За жалост това самата истина !

Напиши коментар:


Публикувай