Last news in Fakti

21 Декември, 2017 09:52 23 651 10

Пътешественик във времето разкри карта на САЩ след ужасяваща катастрофа (ВИДЕО)

  • пътуване във времето-
  • ал билек-
  • бъдещекатастрофа-
  • бедствие-
  • карта на сащ-
  • предстакание-
  • наводнение-
  • сащ

Ал Биелек е един от хората, които до самия си края не спират да разкриват истината за тайните проекти на американското правителство

Пътешественик във времето разкри карта на САЩ след ужасяваща катастрофа (ВИДЕО) - 1

Спомени за далечното бъдеще, разкриват ужасяващата съдба на човечеството. Това бъдеще е показано във видеоклип, появил се в интернет малко след като от Пентагона признаха, за съществуването на секретна програма, чиято цел била да преследва НЛО.

Тези спомени принадлежат на Ал Биелек, чийто живот може да ви се стори вълнуващ и изключителен. Дори бихме могли да предположим, че тайничко ще ви се прииска да заемете негово място. Поне за малко. Приживе този човек е имал уникалната възможност да работи по проекти, свързани с пътуване във времето, срещи с извънземни и свръхсекретни изобретения, за които четем в научнофантастичните романи. За тази своя привилегия обаче, Ал Биелек плаща изключително висока цена, пише сайтът Strange Sounds.

Роденият през 1927 г. американец работел за различни военни подизпълнители през целия си живот. За това време той създава и помага за създаването на различни тайни и секретни програми и провеждането на невероятни експерименти, ръководени и следени от американското правителство. Сред тях били PSYOPS (психологически операции), смятаният за измислица Филаделфийски експеримент, както и програмата за търсене и проучване на НЛО, за чието съществуване Пентагонът призна преди броени дни.

Заради желанието на американското правителство да запази в тайна всичко, Белиек е лишен от семейството си, спомените си и самоличността си. Върху него била използвана технология, с която заличавали спомените му. Тази технология обаче, не била перфектна и след време мъжът не само си спомнял заличеното, но се сдобил и с "дарбата" на пророк, получавайки проблясъци от бъдещето.

Пътешественик във времето разкри карта на САЩ след ужасяваща катастрофа (ВИДЕО)

Биелек бил част от екипа на проект "Монтаук" — серия от секретни експерименти на американското правителство, целящи да създадат психологическо оръжие, както и да изследват свойствата на свръхмощни електромагнитни полета за пътуване във времето, телепортация и създаване на ментални обекти. В допълнение към обичайните си задължения, Биелек се занимавал и с повечето разработки, обвързани с проекта, сред които бил и прословутия експеримент "Филаделфия" от 1943 г.. Известен още и като Проект Дъга, този експеримент имал за цел да направи американският военноморски кораб Елдридж "невидим" за вражеските радари.

Въпреки че военните отричат успеха на Филаделфийския експеримент, съществуват редица доказателства за обратното.

Именно по време на този експеримент, Биелек осъществява първото си пътуване във времето. Когато корабът мистериозно изчезва, пътешественикът във времето се намирал на борда му.

Спомените му от онзи момент започват с това как скача във водата от палубата, а след това се буди в болница в бъдещето, където 6 седмици се възстановява от ужасни радиационни изгаряния, причинени от телепортацията.

При завръщането си към началната времева рамка той твърдял, че за около шест седмици е живял в 2137 г.. След този първи времеви скок, последвало и второ пътуване, продължило цели 2 години, през които Биелик живял в 2749 г.

В това далечно бъдеще Биелек видял ужасяващи и страшни катастрофи, които били сполетели човечеството. Той описва някои от бедствията, които ще се случат на територията на САЩ. Едно от тях било, че държавата буквално ще бъде погълната от вода.

Разказите му потвърждавали думите на Едгар Кейси (американски ясновидец и паралечител, живял през средата на миналия век, известен с предсказанията, които правел на сън и записвал със стенограф), който сънувал бъдеще, в което крайбрежието и централната част на Съединените щати били наводнени. Едгар дори съставил подробна карта на бъдещата територия на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йохан Рейл

    77 21 Отговор
    Този човек наистина е живо доказателство, но единствено за недостатъците на американската здравна система и в частност - по отношение на психиатричното лечение...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо ви

    45 9 Отговор
    Ако напрежението в контакта е 110 волта достатъчно е да бръкнеш с два пръста и готово - сънуваш каквото си поискаш ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    21 6 Отговор
    Това е един от плановете на САЩ,ако може да убеди човечеството че има извънземни ще почне да отвлича хората и най различни експерименти ще се извършат върху хората
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 свидетел

    59 7 Отговор
    Смейте се, ама една вечер, след запой с приятели, де прибирам в къщи и в спалнята ми притъмня. Изплющях се на пода. А пред очите ми светнаха огнени кълбета.И нещеш ли, гледам точно под кревата се скрили некви особени човечета. Грозни и страшни! Протягат ръчички към мене и свирепо се зъбят. Аз не се дадох и започнах да се браня. После не помня какво се случи. Колко време съм бил похитен и какво е ставало не помня, но се събудих в една гола стая. Само един креват и аз на него. Гледам, не съм с мойти дрехи. В тоз момент вратата си отваря и влезе някакъв човек и ми вика:
    - Ари бе, оправи ли се?
    А аз му отвръщам:
    - Къде съм и кой си ти?
    А той:
    - Във второ районно. Еееей! Голем зор до де те оправим!
    Аз:
    - Значи вий сте моите спасители!
    После кво стана нама да ви разправям, но ми наложиха глоба за нарушаване на обществения ред, жената подаде молба за развод, а аз отидох на детоксикация. Толкова ме бяха увредили дребните хайвани.
    Така че и аз съм минал като този Биелек през такива изпитания и го разбирам много добре.
    Колкото до онези дребните и друг път ги срещам, но те вече не смеят да се зафащат с мене, що съм кораф орех и бегат. Да си бегат у космоса от де са дошли! Сега ако некой черпи една бира ще му разправа и други неща.

    Коментиран от #10

  • 8 Александерсон

    12 13 Отговор
    Пожелавам на САЩ страшни земетресения,тайфуни и наводнения ,така Природата да им отмъсти,че скоро,много скоро да изчезнат! В близките години,че да го видя с очите си!
  • 9 Бай Благой

    15 3 Отговор
    Живял във 2 иляди и незнам си коя година....вярвам му...
    Аз като дрънна два гроздомицина-парцуца и също се преселвам там....даже ако прекаля..направо в 3000-ната година отивам.
    А там колко поркат ако знаете... :D
  • 10 васил

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "свидетел":

    абе аз като ви гледсм кфи свидетели сте майна. аз кфо да кажа за мене. Една вечер си играех дарк орбит на компа абе някфи си чесове около и над 24 часа бях избил в будност рекордизъм и поедно време се бях скапал викам бал съм го лягъм гаса компа гаса тока и легнах тъкмо заспивам майна и осещам че лампата се светва викам бах мааму ко стана излизам от стаята никой няма гаса и пак лягам. след около 2 мин пак са отопускам и осещам лампата свети ама ви нас ам в шок и паника и някъф страх някой да не ме изнасили в кревата по боксерки и след като си пих валеряна сам заспал надругия ден мисля мисля и немоа си го ожясна. 2012 г случайя 2018 ми расказва вуйчо ми случай как лягал да спи на леглото и като се буди се буди на рабъ на масата вика лягам в кревата и се събуждам на масата има някфи параненормалности ама ба лу го в майката омората си казва думата