1 802 5

Олимпийска шампионка: Снимах призрак! (ВИДЕО)

Полтъргайст разхвърля диваните в градината на хокеистката Сам Квек

Иво Стойнев

Дори и да сте гледали в Интернет доста записи с предполагаеми привидения, този клип, вероятно, ще ви разтърси из основи. Трябва да се отбележи, че той е заснет не от кой да е, а от известната британска хокеистка Сам Квек.

29-годишната спортистка твърди, че не е вярвала в свръхестествените явления, докато тя самата не заснела едно от тях с камерата си, при това в нейната собствена градина. Това накарало златната олимпийска медалистка да преразгледа своето отношение към мистериозното, пише Езорейтер.

Тайнственият клип бързо се разпространил из интернет, приковавайки вниманието на изследователите на паранормалното. Във видеото може да се види градината през нощта на нашата героиня пред дома ѝ в Уриал в английското графство Мърсисайд. Първоначално нищо интересно не се случва, но след това на земята отнякъде си се появяват две възглавници за диван. Сам се кълне, че възглавниците винаги са се намирали в гостната ѝ, а в онази нощ те по неразбираем начин са се преместили навън.

Това обаче не е най-интересното. Ако се загледате в зловещите кадри по-внимателно, то може да забележите малка фигура, която разхвърля диванните принадлежности из градината, премествайки се с мълниеносна скорост. Загадъчният силует оставя след себе си светла следа, а към края на записа буквално се телепортира на няколко метра в страни, след което започва рязко да се върти във въздуха.

Хокеистката твърди, че сега я е страх да се намира сама в собствения ѝ дом. А ако привидението се появи пак, нашата героиня ще трябва да се обърне към специалисти - тя не иска да си продава любимата къща. Някои британски изследователи на паранормални явления вече са анализирали клипа и са го признали за автентичен.

Видеото можете да видите ТУК

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • доктор Хаус
  Отговор
  1 17:19  22.12.17
  Нищо особено не се вижда на видеото,камо ли нещо разтърсващо !? Американо-канадски тъпотии и болни халюцинации от вечно надрусаните псевдо спортисти !
 • бай Тодор
  Отговор
  2 17:47  22.12.17
  Пълни глупости!
 • гост
  Отговор
  3 17:50  22.12.17
  Дрън дрън ярина.
 • Шпек Салам Народен
  Отговор
  4 18:40  22.12.17
  Хокеистката се пише-не хокеЙстката,Иво ! Под заглавието си я накиприл хокеЙстката.
 • незнайко
  Отговор
  5 11:42  23.12.17
  Наближава Коледа и всякакви извънземни истории са разрешени ! Едно не ми е ясно, защо клипа свършва с появата но двете бели ленти, които може би са обувките ? Защо да е призрак, като му се вижда част от облеслото !

Напиши коментар:


Публикувай