18 070 10

Олга - Бабата дявол: От юг иде чума!

Иво Стойнев

Олга Пасичнюк е 82-годишна старица, която цял живот живее в скромна дървена къща в село Мелекине в размирната напоследък Донецка област на Украйна, пише е-новини.бг. Старицата Олга е една наистина невероятна личност по две причини: 1) Има голям и малък костни израстъци на челото, които буквално наподобяват /или са/ истински рога, което й донесло прякора „Бабата-дявол“ 2) Олга е невероятно успешен гадател и нейните пророчества са изключително точни! Според нейни съселяни, много висши съветски кадри са я посещавали през годините на студената война, а в последствие е многократно посещавана от свалените украински лидери Юлия Тимошенко, както и Виктор Янукович.

Освен политически величия, „бабата-дявол“ е била посещавана неколкократно от руски и украински олигарси, като Михаил Фридман и Александър Абрамов, които кацали на полянка в близост до къщата на рогатата старица с частните си хеликоптери. Един от най-честите посетители на старицата бил т.нар. олигарх-вундеркинд, 29 годишния медиен император на Украйна Сергей Курченко. Според запознати главоломния успех на младия милиардер бил вследствие на няколко изключително опортюнистични сделки и рискови инвестиции, които превърнали младежа в бизнес лидер за по-малко от 4 години. Според анализатори, младият бос като че ли виждал бъдещето. Подобно на американския феномен Едгар Кейси необразованата старица получавала виденията в съня си, след което помнела всичко до най-дребни детайли и ги предавала на правилните хора! Откакто Украйна е разкъсана от гражданска война и ситуацията в района е изключително взривоопасна, богаташите са спрели посещенията си. Бунтовниците като че ли заобикалят селцето, където живее „бабата-дявол”!

Все едно невидима енергия отблъсква войната и насилието от това място, според украинската телевизия Inter TV. Рогатата пророчица коментира така кризата в Украйна в интервю за онлайн изданието на медията, които и взеха интервю във връзка с кризата в страната: Ще се разберат! Трябва! Русите трябва да уважават свободата ни, а ние трябва да се научим да живеем в мир и разбирателство с тях. Ако се стигне до мир, дъще, и двете страни ще се къпят в мляко и мед! Това, което стана в сърцето на Киев миналата година /визира Майдана/ символизира гнойната рана в нашето общество. Ако нашите и русите не си стиснат ръцете, лошо ни се пише на всички! Ще настане пак глад като преди век и у нас и при тях! Войната ще се разрасне в европа и американците ще се включат. Това ще бъде използвано от арабите, които искат да завземат нашите земи, както винаги са искали откакто свят светува!

Според пророчицата Европейския съюз ще рухне и победителите в Европа ще бъдат единствено свободолюбивите банкери! (Може би визира швейцарците, които винаги са се дистанцирали от „стадното мислене“!?)

"Голяма чума идва от юг. Африканските животни ще донесат смъртта! Най-потърпевши ще са мъжете. (Както знаем, епидемията от ебола идва от прилепи, но се смята, че най-вероятно става въпрос за нова зараза, за която още не се подозира). Новата чума няма да убива, но ще убие поколенията – мъжете няма да могат да правят деца! (Може би е вирус, който ще направи мъжете стерилни, опасение цитирано от доста световни величия в медицината, което е заплаха за човечеството)."

„Бабата дявол“ вещае страшни неща за САЩ: "Сегашните господари на света ще станат роби на сегашните си роби! Великанът от Азия ще е новият господар!" Със сигурност става въпрос за САЩ и Китай, които, както много експерти смятат ще си разменят местата и Китай ще е новата световна суперсила, а икономиката на САЩ ще западне.

"Светът е пренаселен! Няма достатъчно за всички! Няма достатъчно храна, няма достатъчно вода, няма достатъчно радост, няма достатъчно живот. За това природата ще прочисти човечеството през следващите 3 години. Хората ще се разделят на две раси и „националности“ – богати и бедни. Пропастта между тях ще стане огромна, а бедните ги чакат нечувани страдания!" - завърши пророчеството си „бабата-дявол" Олга Пасичнюк!

Тази жена никога не е имала формално структурирано образование, достъп до интернет, даже и телевизор. Тя няма от къде да има толкова ясна визия за глобалните процеси в света, а нейните предсказания съвпадат учудващо силно с тези на водещи експерти, които прогнозират разширяване на икономическата пропаст между бедните и богати прослойки в населението, даже и в най-развитите страни, както и геополитическите конфликти, които тресат нашия свят.

Украйна


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • киро
  Отговор
  1 11:20  24.12.17
  Бабо почвай погачата и варен боб недей ръси глупости.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 11:25  24.12.17
  Само за едно е права имат Чума ама тя е по- прасетата от африканските прасета е душъл някакъв вирус който е заразил мн.глигани !
 • кучето шаро
  Отговор
  3 11:49  24.12.17
  Продавам риболовна пръчка с макара . Състояние ново , но не добро.

  Коментиран от #6, #8

 • Ввв
  Отговор
  4 12:46  24.12.17
  Бабо,бабо....да се смее ли човек с теб или да плаче

 • незнайко
  Отговор
  5 16:46  25.12.17
  1917 година Ленин искаше точно това ! Да има равенство между богати и бедни !!! 100 години по късно пак се говори за свръхбогати и много бедни !!! СЛУЧАЙНО ЛИ Е ТОВА ??? Фантастичните филми ще станат реалност, визирам МАТРИЦАТА !!! С тези камери и мобилни телефони се приближаваме все по близо до този филм !!!
 • 6 02:32  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Я. Петров
  Отговор
  7 08:14  09.03.18
  Много точно икономическо и обосновано е това твърдение. Сюжета хипотетично е доста допустим.
 • Фактите говорят
  Отговор
  8 20:30  09.03.18

  До коментар #3 от "кучето шаро":

  Фактите говорят! Нищо добро не чака света!!! Можеше да е по-добър света,ако нямаше толкова на алчни хора по земята! Световните лидери са виновни за всичко и алчните банкери, които държат парите на целия свят!Те се чудят какво да си правят парите,а в същото време има много бедни хора.Тези богаташи унищожават природата и то пак за пари и пак пари.Затова самата природа,за да има някакво равновесие,ще трябва да унищожи това човечество,за да се родят само добри,разумни и светли същества.Аз мисля,че има логика.Тези алчни хора на планетата са самото ЗЛО!!!! Те правят и войните и то пак ,само за пари!!!Дано да оцелеят само хората, които са добри и почтени!
 • 9 17:36  17.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Веси
  Отговор
  10 12:09  22.03.18
  Да да съдният ден наближава,и всеки ще отговаря чрез делата си!

Напиши коментар:


Публикувай