27 Декември, 2017 00:30 13 319 13

С високи токчета към незабравим оргазъм

  • високи-
  • токчета-
  • оргазъм-
  • секс

Високите токчета влияят благоприятно на мускулите, които участват в механизма на оргазма

С високи токчета към незабравим оргазъм - 1
Снимка: Shuttetstock

Мъжете винаги са били привлечени от жени с обувки на висок ток. Краката стават визуално по-дълги и по-секси и ако не говорим за медицинските опасности за гръбнака, токчетата са изключително полезни за интимния живот. Оказва се, че носенето на обувки с висок ток помага по-бързо да достигнете до оргазъм по време на секс, според ново изследване с участието на 158 жени. Резултатите от него показали, че тези жени, които предпочитат токчетата пред ниските подметки, са по-доволни от секса с партньора си. Експертите заключили, че високите обувки подобряват кръвообращението в областта на таза, което засилва насладата в леглото.

Освен това високите токчета влияят благоприятно на мускулите, които участват в механизма на оргазма. Когато ходите на високи токчета, стягате именно тези мускули. Това ги прави по-силни и увеличава способността им да се съкращават. Според някои изследвания именно тренирането на мускулатурата на таза ще подобри сексуалния ви живот, като ви помогне да стигнете по-бързо и лесно до разтърсващ оргазъм. Тренировките, предназначени за мускулите, отговарящи за сексуалната възбуда, са доста трудоемки за повечето жени. Носенето на високи токчета обаче успешно може да реши този проблем. Токчето обаче не трябва да бъде повече от 6-7см. По-високите обувки може имат обратен ефект. Възможно е да предизвикат болки в краката и колената. Прекалено високите токчета пречат и на красивата походка и стройната фигура.

Още едно предимство на високите токчета е това, че чрез тях ще откриете нови секс пози, ще разнообразите сексуалния си живот и ще изживеете незабравим оргазъм. За някои жени чифтът обувки с високи токчета е неразделна част от секса. С времето високите токчета са се превърнали в сексуален фетиш за мъжете. Високите токчета са причината да изглеждате още по-сексапилни. Те повдигат дупето и визуално издължават краката, което действа възбуждащо на мъжете. Тъй като мъжкото съзнание често играе ролята на ерогенна зона, то със сигурност партньорът ви ще изпита сексуално удоволствие само като ви гледа да се поклащате на високи обувки.

Първата крачка към постигането на добър секс и разтърсващ оргазъм е именно предварителната сексуална възбуда на психологическо ниво. Когато вие изглеждате секси и се чувствате секси, това със сигурност възбужда както вас, така и половинката ви. Високите токчета, съчетани с предизвикателно бельо са гаранция за незабравим секс, силна възбуда и разтърсващ оргазъм.

Високите токчета дори могат да се приемат за вид секс играчка. Чрез тях може да достигнете до нови измерения в секса, да откриете нови секс пози или да практикувате такива, които преди не сте пробвали.

Високите токчета са изключително удобни и полезни за тези жени, ако обичат да правят секс прави, опряни на стената, масата или какъвто и да било друг предмет. Високите обувки повдигат таза и улесняват проникването. Тази поза е възможно да улесни и стимулацията на G-точката ви. Високите токчета могат да ви накарат да се чувствате дори по-отпуснати, когато практикувате секс в изправено положение, което ще улесни достигането ви до оргазъм. Високите токчета са чудесно допълнение и към секс позата, в която партньорът ви е седнал на стол, а вие сте в скута му с гръб или с лице към него. Обувките ще ви осигурят по-голяма височина, което ще направи движенията ви по-страстни и възбуждащи и за двама ви.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо МъдрЮ

    27 0 Отговор
    Младежи, внимавайте с високите токчета в автомобила, че смяна на тавана е скъпо и трудоемко упражнение!
  • 2 Шампиона

    5 6 Отговор
    Моя висна, въпреки, че ги карам да се събуват..Уж екстремено изживяване, та сега трябва на тапицер да ходя..
  • 3 БайТози

    12 0 Отговор
    Да те видим гола на високи токчета Вени,голем оргазъм ще има.
  • 4 ЕРОС

    6 0 Отговор
    Така е - единствено ако са на токчета трябва да ги чукаш прави
  • 5 Венитока

    3 0 Отговор
    Ти само по токовове развяваш дупарата у вас нали
  • 6 Радо

    7 0 Отговор
    С налъми са най-стабилни.
  • 7 ЗАГРИЖЕН

    2 1 Отговор
    Предлагам в училищата да въведат задължителни високи токчета за момчетата, че момичетата напоследък се бият само за момчета - да им се вдигне желанието на тия мъже, белким като се покатерят на високи токчета, почнат да си вършат по добре работата.
  • 8 кирчо

    4 0 Отговор
    Вени искаш ли да ти оближа високите токчета?

    Коментиран от #9

  • 9 оня

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "кирчо":

    на опашката
  • 10 Боримир

    5 0 Отговор
    Вени много си секси мила.Свободна ли си по нова година да си направим снежен човек.
  • 11 Клеопатра

    3 0 Отговор
    Аз обожавам да съм с токчета, докато протича любовната игра. После съпругът ми ме събува и прониква в мен с токчето на лявата обувка. Дясната я пазим за мостра.

    Коментиран от #13

  • 12 бай Спиро бренекето

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с описаното. Я, като се прибера с високио ток на ботушите от лов, га метна бренекето на миндеро, га погледна лошо булята, тя напрао изпитва оргазмо...тича као лека атлетка у мазото, точи винце, слага мезето и ми сяда на колено цункайки ме у мустако, докат сърбам винцето. Един път се опита да го напраи по прашки, но вече не смее, щот закъсня за работа в Понделника и щяха да я уволнят...
  • 13 Стоян

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Клеопатра":

    Троики правите ли...ако правите пиши да ме включиш