7 367 1

Дъщерята на Глория действа зад гърба й

Симона Загорова записа ново парче без знанието на майка си

Иво Стойнев

Поп певицата Симона Загорова, която беше сред звездите в миналия сезон на най-рейтинговото музикално шоу „Гласът на България“, ще зарадва на Коледа феновете си с чисто ново парче. „Достъп забранен“ е четвъртата й самостоятелна песен и обещава да се превърне в хит. Брюнетката споделя, че идеята за парчето е лично нейна и дори майка й Глория не е била запозната, че подготвя нов проект.

В „Достъп забранен“ се разказва за любовта, която искаш, но която е невъзможна и носи със себе си само болка. Симона разкрива, че парчето е вдъхновено от конкретен момент в живота й, но предпочита да не дава яснота дали той е свързан с последната й половинка Симеон.

„Понякога пътищата на хората се разделят. Това се случва както с приятелски, така и с любовни връзки“, е единственият коментар на младата певица. В проекта се включва и Искрен Тончев-Искрата, който си спечели хиляди почитатели след участието в шоуто „България търси талант“.

„На моя глава се обадих на Искрата, за да ми направи бийтовете“, разказва Симона, която залага именно на колегата си за аранжимента на „Достъп забранен“.Освен на текста, певицата стои и зад идеята на клипа, който е заснет в един от най-мразовитите зимни дни, като външните снимки продължават половин ден.

Въпреки че се справя професионално с всяка поставена й задача, минусовите температури не пощадяват Симона и тя получава студова алергия. Макар че поп звездата изненадва майка си с новината за новото си парче, именно в студиото на Глория се реализира записът, който Симона лично продуцира.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Брат ми
    Отговор
    1 17:26  26.12.17
    Голем праз.

Напиши коментар:


Публикувай