7 130 8

Галена е вече Галка Интригата

Новият прякор е лепнат от колежките й

Иво Стойнев

Една от топ певиците на „Пайнер“ – Галена, се сдоби с доста рушащ имиджа й прякор. Наричат я Галка Интригатa, пише "Хот Арена". А ето и причината: Певицата постепенно залязва - това се вижда от всички, но най-болезнено е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена започнала да избива злоба срещу колежките си и им плетяла куп интриги зад гърба.

Галка не можела да се примири с факта, че вече е втора, дори отиваща към трета категория певица. Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ТВ Планета“ в Пловдив, организаторите признаха този факт - като не я поставиха да пее последна. На миналогодишния празник на телевизията певицата започна да сплита интриги рано-рано. Първо тя саботира наградите, заради това, че Преслава ще грабне голямата награда. После искаше да е убедена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „Планета“, в противен случай щяла да саботира и него.

Интригантстването й датира много отдавна. Андреа първа заподозря смядовката в подмолни действия, които целят да избутат други певици назад - Галена се е опитвала да договаря собственици на клубове и рекламодатели и т.н. После съвсем намразила русокоската, след като половинката на Кобрата явно подкрепи Преслава, че винаги ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „Пайнер“ и се отърва от интригантските схеми. Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, предстои да узнаем скоро.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Настрадин Ходжа
  Отговор
  1 10:14  27.12.17
  Абе обикновена смядовска мъстия, нищо повече ... РАЗХЛОПАНА СЕЛСКА ПРЪЧКА ...
 • 2 10:16  27.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пако
  Отговор
  3 10:29  27.12.17
  БАТАЛ
 • DJ Maxy
  Отговор
  4 12:01  27.12.17
  Абе не оспорвам това, че може и да го прави тези интрижки, но не съм съгласен, че залязва. The Boss - най-скъпия клип в истовията на Поп-Фолка а нищо чудно и да е и най-скъпия видеоклип на българска песен въобще. Новата и песен също се запътва към "най-търсената" при DJ-ите, Moro mou от началото на годината също беше номер едно хит. Не съм фен на Галена, но това са фактите, а при тези факти още ли си вярвате, че тя "залязва"?

 • Диди
  Отговор
  5 12:47  27.12.17
  На който му свърши умственият багаж започва с простотийте.
 • 6 13:15  27.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 13:15  27.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шампиона
  Отговор
  8 23:34  27.12.17
  Не, че нещо, но Галена последните години е доста по-хитова певица от Преслава..Да не забравяме и че роди, и това и беше голяма пауза в кариерата..Така че, да говорите, че била залязвала е меко казано смешно..

Напиши коментар:


Публикувай