2 843 2

Хю Хефнър: Ако децата ми пият - няма наследство

Завещанието на легендарния основател на империята "Playboy" е доста интересно

Иво Стойнев

Завещанието на легендарния основател на империята "Playboy" Хю Хефнър бе отворено месеци след смъртта му, пише "Entartainment tonight". Мултимилионерът остави вдовица на 31 години - Кристал, и четири деца, две от които доста по-възрастни от мащехата си - Дейвид на 62, Кристи (65), Купър на 26 и 27-годишния Марстън. Според отвореното завещание той оставя части от състоянието си на всички, но под строги условия.

40-те милиона долара на Хефнър, както и недвижимите му имоти, ще бъдат отнети от наследниците, ако бъдат заловени да използват дрога, ако станат зависими от алкохола или какъвто и да е друг опиат.

"Не трябва да използват нищо, което не е предписано от лекар или психиатър с цел лечение или терапия," пише в завещанието.

Хефнър доверил отговорността да следи за изпълнението на последната му воля на адвоката си, който има правото да тества по свое усмотрение съпругата и децата за дрога или алкохол. Жена му Кристал наследява къщата за 5 милиона долара и още три милиона кеш, въпреки спекулациите, че тя нямало да получи нито цент от парите му.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • само главни букви
  Отговор
  1 14:20  27.12.17
  голям праз
 • FUCK OF
  Отговор
  2 15:48  27.12.17
  ХЮ ХЕФНЪР БЕШЕ ГОЛЯМ ПИЧ И ТАКЪВ СИ ОСТАНА ДО КРАЯ.....ЕВАЛА..... ПАРИТЕ НЕ РАЗВАЛЯТ...... ПРОСТО АКО СИ ПИЧ,ТЕ ПРАВЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПИЧ...... АКО СИ ЗАДНИК...СИ ОСТАВАШ ЗАДНИК ,ЧЕ И ОТГОРЕ....

Напиши коментар:


Публикувай