Last news in Fakti

29 Декември, 2017 21:13 18 945 0

Годишен хороскоп за 2018 г. (II част)

  • хороскоп-
  • годишен-
  • 2018-
  • рак-
  • лъв-
  • дева

Рак, Лъв и Дева

Годишен хороскоп за 2018 г. (II част) - 1
Снимка: Shutterstock

Хороскоп Рак 2018 г.

Пред вас е година на търсене на отговори на въпроси по важни за живота ви неща. Ще сте в процес на едно преобразуване, на една промяна, която според нивото ви на развитие може да се реализира още тази година. Разбира се, за някои от вас този процес ще отнеме от една до три години време.

В хороскопа на младите жени Рак има знак за една по-голяма чувствителност и дори свръхемоционалност, която може да предизвика нежелани спорове и конфликти. Независимо дали правотата е на ваша страна, подходът за нейното налагане ще е погрешен. Като цяло за вас, млади дами, 2018 г. ще е време на конкретни успехи и напредък, но в голяма степен зависими от собствения ви самоконтрол.

За младите мъже 2018 г. ще донесе интересни предложения и възможности за финансово стабилизиране, осигуряване на по-добър доход, разрешаване на стар паричен проблем. Около вас ще има много нови хора, а сред тях ще изпъкне и една специална личност, която може да се окаже вашата сродна душа, голяма любов.

Като цяло представителите на знака Рак ще има добра финансова година, в която ще имате доходи от различни места или добри финансови инвестиции с мъже.

През 2018 г. ще имате срещи и разговори с роднини, с които ще имате да уреждате права върху собственост, грижи за наследствен или селски имот и др. Някои от вас ще отдадат права върху имот на други хора от семейството поради различни (практични) причини.

2018 година може да се запомни със завръщането на роднина по родните места.
Годината вещае раждането на повече момчета или специално събитие, свързано със син, племенник или друг млад родственик. Ще преживеете лично една особено връзка, отношения или знаково събитие свързано с баща и син.
Възможно е раждане на дете, което ще вземе името на ваш баща или на бащата на вашия брачен партньор.
Мъжете Рак, които са вече родители, ще вземат важно решение или ще предприемат важна стъпка свързана с бъдещето на детето си.
2018 г. ще е непредсказуема по отношение на любовните ви връзки. Изненадите в повечето случаи ще са приятни, но реализацията им ще премине през сълзи на вашето лице или на лицето на друг близък човек.
През годината ще настъпи промяна в живота на дете, която ще ви създаде емоционално тъга или безпокойство като родители, но всъщност ще е началото на един успешен период за него или нея.
През тази година мнозина ще предприемат промяна свързана с нов дом или основен ремонт в дома си. Годината вещае вероятност от онаследяване на имот или отдаване на ваш имот като наследство или дарение.
Каквото и да предприемете през тази година ще е за хубаво според вашите собствени разбирания.
През 2018 г. ще получите покани за различни събирания свързани с ваши родственици, като годеж, сватба, юбилей, рождени дни и др. Определено ще присъствате на тези, които са близо до вас. Много по-сериозен размисъл или планиране ще изискат, тези за които ще трябва да пътувате на по-далечно разстояние.
При несемейните представители на знака е вероятно предложение за брак, но от вас ще зависи дали ще го приемете. Мнозина няма да бързат поради несигурност в чувствата или нежелание за обвързване.
През годината ще ви се наложи да се погрижите или да помогнете по някакъв начин за разрешаването на здравословен проблем на близък човек. Вероятно той ще е роднина от страна на интимния ви или брачен партньор. Какъвто и да е проблема, той ще има благоприятно развитие.
През 2018 г. ще преживеете с по-голямо безпокойство една промяна в работата, която всъщност ще е успешна за вас.
През годината избягвайте да правите предварителни планове за пари, които ще очаквате да получите от различни източници. В повечето случаи ще става така, че в нещо ще останете излъгани, а друго ще ви изненадва приятно.
Избягвайте несигурни или неясни, нелегални източници на доходи - нищо добро няма да дойде от тях.
През 2018 г. мнозина ще съберат семейството си, ако е разделено чрез разстояния, граници. Възможно е да пътувате на по-далечно разстояние при ваши роднини. Това ще бъде една благоприятна година за семеен бизнес свързан с транспорт, туризъм, трудова борса и други, но за тези от вас, които вече са взели поука от предишни грешки и пропуски в работата си.
През годината ще възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми свързани с майка, дъщеря или друга близка родственица.
Ако имате очакване за финансова помощ от такава жена, то вероятността това да се случи не е голяма.
Въобще както писах по-горе в хороскоп 2018 трудно ще реализира вашите парични очаквания. Няма да имате кризи, но нещата ще имат свое развитие.
Изненадата за 2018 г. ще бъде свързана с неочаквана неприятност, която ще възникне в живота на ваша жена приятелка. Тя може да ви въвлече по някакъв начин в тези свои проблеми. Възможно е и да прекратите едно такова приятелство поради различни лични или житейски причини.

Хороскоп Лъв 2018 г.

За вас родените под знака Лъв, основните събития през 2018 г. ще имат винаги връзка със семейството или с роднини от близо и далеч.
С много неща или хора ще се разделите. За много неща ще имате повод да се зарадвате. На много неща или хора вие самите ще обърнете гръб, за да реализирате така важната за вас промяна в живота. Тя ще е ваш приоритет през 2018 г., цел, към която ще трябва да се стремите целенасочено.
Очакват ви много събития, някои от които ще се развият стремглаво бързо. Други ще ви изнервят с тяхната мудност. Тя обаче ще е поради развитието на други, важни за вас обстоятелства.
През годината ще имате финансови отношения с мъж (най-вероятно от кръга ви роднини), които в момента не планирате (т.е. преди началото на 2018 г.).
През 2018 г. ще присъствате на сватба, на която ще бъдете поканени от страна на младоженеца.
Изненади тази година могат да възникнат покрай бременност или раждане на дете. Възможна е фалшива или нежелана бременност, манипулация с бременност или с дете и др.
През годината ще можете да разчитате на помощ или разбиране от страна на роднина. По-често обаче това ще бъде жена или жени. С тях ще можете да имате интересни и полезни за вас финансови отношения.
Някои жени Лъв ще могат да се облагодетелствуват финансово по един или друг начин чрез жена.
През годината ще възникнат неприятности, които могат да отложат едно важно за вас пътуване.
Може да се преместите на друго място и това да стане след период на трудности.
Може обаче затрудненията да бъдат свързани с вашата собствена адаптация.
Деликатни и проблематични ще бъдат любовните ви отношения с партньор, който живее в чужбина или е чужденец.
През тази година ще ви се наложи да се погрижите за нечие здраве. Какъвто и да е проблема той ще изиска болнично лечение за даден период от време.
През 2018 г. начало на семеен живот ще поставят мнозина от младите представители на зодия Лъв. Това особено важи за жените.
През годината ще се наложи контакт със съдебна или юридическа институция по важно семейно дело.
Годината вещае промяна от семеен характер за момиче от кръга ви роднини.
Едно приятелство през 2018 г. ще започне бързо и бързо ще приключи. Но следата, която ще остави след себе си ще бъде за цял живот.
През годината интересно развитие ще имат чуждестранните ви връзки. Мнозина представители на зодия Лъв ще търсят да се устроят на ново място за по-голяма сигурност, по-здравословен начин на живот и др. Някои от вас ще вземат решение да инвестират в чужбина.
Конфликт, свързан със заплата, може да създаде неприятности в дома или на работа. Може да направите разходи, които да се окажат твърде рисковани, нерентабилни и да ви причинят загуба.
Изненада през 2018 година ще се преживее около инцидент или житейска драма свързана, с момче или млад мъж.
С какво ще ви изненада приятно 2018 г.? Преди всичко чрез работата или бизнеса ви. Там ще възникнат нови или интересни възможности. Ще възникнат неочаквани предложения или шансове. Изненади ще има и в други сфери на живота ви, но те все още са в тайното сандъче, което вие сами ще отворите през 2018 г.

Хороскоп Дева 2018 г.

Пред вас представители на зодия Дева е година, която вие ще запомните с различни преживявания свързани с пътуване. Може да посетите екзотични или непознати места. Може да се преместите да живеете в друг град или държава. Може да се завърнете в родината си след период на престой извън нейните граници. Сега ще имате интересни, полезни и впечатляващи контакти с хора от най-различни места.
Избягвайте финансови сделки, заеми или други парични отношения с жена от кръга ви приятели.
Неприятности в семейството на жена, която е ваша роднина (сестра, леля или братовчедка) може да създадат напрежение в роднинския ви кръг. Всеки ще има свое собствено мнение относно тази ситуация, ще се раздават много съвети, а всъщност това е изпитание, през което тези хора ще трябва да преминат сами.
Интересни промени ще настъпят в дома на ваши родители (ако нямате такива, то в собствения ви дом). Ще се реализират различни промени към по-добро (преместване, продажба или покупка, ремонт или нов човек в дома). Ако сте в процес на продажба или отдаване под наем на имот, който притежавате чрез ваши родители или роднини, то плановете ви ще се реализират според очакванията ви.
В любовта обаче няма да има нито само слънчеви дни, нито само бури. Вие ще преминете и през двете. Не правете планове и не притискайте партньора си да взема решения или да прави неща, за които той не е готов. Вие може сами да натоварите връзката си с негативни емоции, затова оставете някои неща да намерят своето време за да се случат.
Ако имате собствени деца, през тази година ще възникнат различия във вижданията ви за тяхното бъдеще. Това може да натовари неприятно отношенията ви. Избягвайте всякакви форми на натиск или манипулация.
През годината много сериозно ще обмисляте една промяна в работата си, като тя ще бъде свързана с преместване в друга фирма, компания (приключване на една форма на развитие за да се даде шанс на нова).
За някои от вас това ще бъде благоприятно време за пенсиониране, приключване на трудов договор и начало на собствен бизнес.
2018 г. ще благоприятства създаването на семейство и развитието на семейните ви дела. Може да имате късмет при една голяма покупка: дом, кола, допълнителен имот, стопанство и др. Може да получите неочаквано наследство или права върху собственост. Късмет може да имате в много неща, но никога ако го търсите или провокирате сами.
През годината внимание ще изискат действията или думите на мъж, който е ваш роднина от страна на партньора ви: тъст, свекър, дядо и др. В думите, обещанията или споразуменията ви с такъв човек може да има някаква уловка или самият той да бъде излъган.
След време на раздяла през тази година ще можете да се видите и срещнете с ваши роднини или приятели, които са били в чужбина. Някои от тях приятно ще ви изненадат с решението си да се завърнат в родината си. Предстоят различни промени в международен план, които ще провокират подобни решения и действия.
През тази година силна позиция за обществена или политическа дейност ще имат младите мъже Дева. Ще можете да реализирате свои планове и очаквания свързани с образование, кариера в политика или в обществена дейност, пише Velida Horoscopes. Ще сте заредени с много нови идеи и амбиция.
Годината вещае събитие свързано с раждането на момче.
През годината ще преживеете конфликт, свързан с финансов документ или договор, който ще има отношение към ваша майка, роднина от женски пол или приятелка.
Във финансов план годината ще изиска много разум в разходите, като това особено важни за младите жени Дева.
Какви изненади 2018 година има за вас? Ключовите думи са: промяна, любов и много неочаквани преживявания свързани с такива събития.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА