Last news in Fakti

28 Декември, 2017 18:58 1 709 0

Принц Хари не разбра какво носи Обама под панталоните

  • барак обама-
  • принц хари-
  • интервю-
  • облекчение-
  • би би си радио

Бившият президент на САЩ предупреди, че социалните медии разяждат и унищожават цивилизованата комуникация между хората

Принц Хари не разбра какво носи Обама под панталоните - 1
Снимки: АР/БТА

Бившият президент на САЩ Барак Обама предупреди, че социалните медии разяждат и подкопават цивилизования дискурс, подтиквайки хората да се превърнат в "пашкули" от информация, която "подсилва предразсъдъците им".

В първото си интервю, след сдаването на президентския пост, Обама обсъди с принц Хари опасностите, които социалните медии могат да представляват, когато се използват с цел разделение и разединение на хората.

В откровен разговор с британския принц, излъчен на 27 декември по Радио 4 на Би Би Си, бившият държавен глава на САЩ споделил още, че в деня, след напускането на Белия дом, почувствал “спокойствие“. Той изпитал "огромно облекчение", осъзнавайки, че сега, когато вече не е президент, може сам да планира деня си и разполага с време да се разходи със съпругата си Мишел.

Влизайки в ролята на гостуващ редактор на радиопрограмата, принц Хари интервюирал Барак Обама през септември в Торонто, Канада.

В разговора си с по-малкия син на британския престолонаследник принц Чарлз, Обама не споменава нищо за настоящия президент Доналд Тръмп, но казва, че държавниците трябва да бъдат по-внимателни в използването на социалните медии.

Тръмп е известен с практиката си да използва Twitter за важни свои послания.

Възползвайки се от възможността да зададе "по-лежерни въпроси", каквито по-често се отправят към знаменитости от шоубизнеса, отколкото към политици, принц Хари не е успял да научи дали Барак Обама предпочита боксерки или слипове.

За сметка на това той е получил отговор на въпроси, свързани с музикалните и спортните предпочитания на бившия държавен глава.

Обама споделя, че предпочита Кралицата на соул музиката Арета Франклин пред Тина Търнър. Сред баскетболните си любимци Барак Обама изказал предпочитанията си към бившето величие Майкъл Джордан пред настоящата звезда Леброн Джеймс.

Бившият президент на САЩ признава също, че по отношение на бъдещите си планове е "обсебен" от идеята за подготовка на следващото поколение лидери. Според Обама светът понастоящем по редица начини е по-здрав и богат, отколкото е бил някога.

Принц Хари е интервюирал и баща си принц Чарлз, чиито оценка на действителността е доста по-мрачна. Според британския престолонаследник човечеството не се справя с климатичните промени, въпреки че те причиняват сериозни поражения на много места по света.

Самият принц Хари, запитан дали ще покани семейство Обама на сватбата си с актрисата Меган Маркъл догодина, е отговорил, че списъкът с гостите все още не е изготвен.

Според британския вестник Sun представители на сегашната администрация са отправили призив към бъдещия младоженец да не кани бившия президент на САЩ, за да не разгневи настоящия.

Принц Хари не разбра какво носи Обама под панталоните


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА