14 381 20

Земята е куха, а вътре живеят извънземни, викинги и нацисти (ВИДЕО)

Според една от най-налудничавите теории на конспирацията, човечеството е шпионирано от създания, обитаващи недрата на нашата планета

Милена Трачева

Теориите на конспирацията са безброй, някои звучат смислено, други са доста невероятни, а трети могат да бъдат описани като щури и забавни небивалици. Именно като такава може да бъде определена псевдонаучната теория, която разглежда Земята като кух обект, в който живеят какви ли не създания. Тя обаче, съвсем не е единствената щура и откровено налудничава идея, появявала през вековете, пише News Channel.

Напоследък поддръжници на тази идея стават все повече. Те вярват, че нашата планета е куха, а във вътрешността й има "райска градина", в която живее общество, съставено от свръхразвити извънземни, безсмъртни викинги и нацисти.

Последователите на идеята за "кухата планета" вярват, че съществата, които живеят във вътрешността на Земята, са един вид "пазители на планетата" и наблюдават внимателно жителите на повърхността, за да предотвратят гибелта им, до която сами биха стигнали с помощта на атомните си оръжия.

Поддръжниците на този заговор вярват, че съществуват огромни пукнатини, които отвеждат към този вътрешен свят, а в тях живеят викинги, както и безсмъртни нацисти, които се заселили там след Втората световна война.

Един от водещите идеолози е мексиканецът Родни Клаф, който твърди, че неговото движение има хиляди последователи и броят им постоянно расте.

Клаф е толкова уверен в тази теория, че през 2007 г. организира пътуване до центъра на земята през един от входовете, който според него се намира на Северния полюс. Експедицията обаче, така и не се състоя.

Освен на Северния полюс, имало и друг вход, който се намирал в Хималаите.

За извънземните, които живеят във вътрешността на Земята, Клаф твърди, че постоянно шпионират земляните, включително с помощта на НЛО.

"Те ни държат под контрол, тъй като искат да предотвратят ядрена катастрофа. По-голямата част от неидентифицираните летящи обекти всъщност идват от вътрешността на нашата планета", твърди Клаф.

През 1811 г. норвежкият моряк Олаф Дженсън разказвал, невероятна история за свое плаване, което го отвело във вътрешността на Земята през Северния полюс. Там той видял рай, в който живял заедно с баща си в продължение на 12 години.

Според неговите разкази, хората, обитаващи подземната райска градина, били високи по около 3,5 метра и били имунизирани срещо всяка известна болест.

"Градът се намира в една прекрасна долината, която всъщност е до най-високата планина във вътрешния континент", разказвал той.

Съвременната наука разбира се отхвърля подобни теории.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гугук (гост)
  Отговор
  1 11:15  30.12.17
  приключенията на барон мюнхаузен са по достоверни....
 • Koko (гост)
  Отговор
  2 11:48  30.12.17
  Не е куха, плоска е, като тепсия и се крепи на гърба на три слона. Когато се размърдат слоновете и се получават земетресения. Абе вие книги не четете ли? На училище не сте ли ходили?

  Коментиран от #14

 • И аз живея там! (гост)
  Отговор
  3 11:55  30.12.17
  И аз живея там!
 • Бай Хуй (гост)
  Отговор
  4 13:03  30.12.17
  И тия така ги пече слънцето през тая дупкА, че са черни като печки! Излизат само нощем и не можем да ги видим гадните триметрови чернилки, щото нямат нищо бяло по тях, дори зъби! А са имунизирани от всички болести, щото вместо вода пият нефт, който убива микробите! Отделно, като пърдят отделят шистов газ, който се добива от американците! Пазят мирът на земята, като редовно слагат лексотан в сутрешния чай на Ким и на Тръмп, абе с две думи гоУеми са!
 • asdsa (гост)
  Отговор
  5 13:08  30.12.17
  Аз съм на 3 км. дълбочина, топлината си идва директно от ядрото, вода си пия от конденза, за ядене има разни мъхове и гъби ма нещо като прекаля с гъбите хващам интернет.
 • Бонвиван (гост)
  Отговор
  6 13:42  30.12.17
  А силиконки има ли, има ли? Вече духом съм там. Йес бейби!
 • Брат ми (гост)
  Отговор
  7 14:26  30.12.17
  Безсмъртни нацисти.Мнооо яко.
 • Муахаха (гост)
  Отговор
  8 15:40  30.12.17
  Нацисти по 3 метра и половина пазят мира на земята
 • Plovdiv (гост)
  Отговор
  9 16:36  30.12.17
  Аз лично живея точно срещу Лудницата... Само го споменавам ей така и аз не знам защо...
 • Plovdiv (гост)
  Отговор
  10 16:50  30.12.17
  Тест: Хвана ли ви Свинският грип?

  А: Не, още се боря с Лудата крава.
  Б: Гледам да страня от Свинеподобни.
  В: Не съм сигурен(на), ама майче ми има нещо.

  Магелан е извършил три околосветски пътешествия. В кое от тях е бил убит?

  А: Първото.
  Б: Второто.
  В: Третото.
 • Надземен (гост)
  Отговор
  11 18:05  30.12.17
  КУХИ СА ВИ ГЛАВИТЕ !!!
  КАК МОЖЕ ДА НАРЕЧЕТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ТЕЗИ ДЕТО ЖИВЕЯТ ВЪТРЕ В ЗЕМЯТА.

  Коментиран от #17

 • Голям прос (гост)
  Отговор
  12 23:08  30.12.17
  Кухи са им главите ами. Това за извънземните има логика, ама за чий са викингите и нацистите там. Някои хора са им изгорели всичките бушони изглежда. И не тия които мислят тия пр.оС.тотии, ами последователите им. Добре, че не са организирани такива тъ.пу.нгери.
 • такае (гост)
  Отговор
  13 23:16  30.12.17
  прависа но мн. хора невярват иса прави щото неса ги виждали . неса 3. 5 м. мо малки са и от нас 1.20см. е наи големия нранят се с минерали имат мн. кукини като лабиринт са затова неможем да ги открите нж кои ще ми повярва но е факт . и др. хора го знаят но пазят в таина .
 • геолог (гост)
  Отговор
  14 00:51  31.12.17

  До коментар #2 от "Koko":

  НЕ,човече, върху четири костенурки се крепи!
 • Дебил (гост)
  Отговор
  15 05:54  31.12.17
  Значи истината е следната - когато човек наближи северния полюс, поради разни магнитни, гравитационни и други влияния, може внезапно да се смали до микроскопично ниво и да попадне в някоя скална пукнатина и там да види разни други смалени индивиди, но не колкото него и те разбира се ще му изглеждат като великани, нацисти и т.н. После поради същите влияния отново приема нормалните си размери и си мисли, че е излязъл от центъра на Земята и разправя небивалици! Така де...
 • 16 14:42  31.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 17 15:46  31.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • коко (гост)
  Отговор
  18 20:50  31.12.17
  Аз се чудя кой постоянно влачи и командва Парламента.А те онези от пещерата ни защитавали.
  Интересно е дали Папи са били тези който са галили Бойко по хлавата
 • хахо (гост)
  Отговор
  19 21:01  01.01.18
  Пълни измислици.

  Коментиран от #20

 • Маринчо Кожухаров (гост)
  Отговор
  20 13:48  02.01.18

  До коментар #19 от "хахо":

  Прочетох всички коментарии ! Съгласен съм с Вас и смешките които пускате ! Все пак след като САЩ имат убежища за военно време на ЕЛИТА си , на по ТРИ километра дълбочина / разбира се не съм ги видял и документи нямам за да Ви го докажа / защо си мислите , че на голяма дълбочина в недрата на земята не би имало живот , живеещи , земни или извън земни , особено като се има в предвид ,че енергията не би им липсвала , питейната вода също ?! Гледайте реално на нещата !!!

Напиши коментар:


Публикувай