2 997 3

Като на филм: Излизаш от банята и намираш спящ непознат под елхата

Куриозната случка е станала в град Уфа

Като на филм: Излизаш от банята и намираш спящ непознат под елхата
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Жителка на руския град Уфа е имала странно преживяване, което поразително напомня на сюжета на руския филм „Ирония на съдбата“.

Албина Маркова изпратила съпруга си на работа, взела детето от училище, а когато се прибрала, влязла в банята. Излизайки от там, тя с изненада открила под елхата… спящ, непознат мъж.

Уплашената жена намерила натрапника да хъркал по бельо, а дрехите му били сгънати прилежно и оставени до него

„Бях в ступор и не можех да повярвам, че това се случва в собствената ми къща. Дори в началото помислих, че това е мъжът ми, който се е върнал от работа и спи, това ми мина през ума в първите секунди. Или пък, че си прави шега с мен и е сложил перука“, разказва жената.

Заедно със сина си тя се заключила в банята и извикала мъжа си на помощ. Той дошъл и се опитал да разбуди спящия неканен гост, но непознатият бил толкова пиян, че не можел дори да говори.

За да разбере поне името му, мъжът на Албина погледнал в раницата на мъжа, за да потърси личните му документи.

Неканеният гост се оказал студент по медицина в четвърти курс. Когато най-сетне се събудил, бил също толкова шокиран, колкото и „домакините“ му. Но срамът от куриозната случка не спрял до там, защото студентът смутено промълвил: „Моля ви, кажете ми с какви обувки дойдох!“

Накрая все пак си тръгнал, а приятелите на семейството сега не спират да се шегуват с тях и им казват, че може би Албина е изпуснала мъжа на мечтите си, точно като във филма.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • изненада
  Отговор
  1 16:54  30.12.17
  Хващат елхата забиват му я отзад и като се събуди, ще е още по-изненадан ;)
 • Празненства
  Отговор
  2 19:57  30.12.17
  Празненство по руски. Пие се до загуба на съзнание. Всъщност кому е нужно да бъде информиран за това постижение на пияниците?
 • OMG WTF
  Отговор
  3 07:11  31.12.17
  От пияните ушанки друго не може да се очаква.

Напиши коментар:


Публикувай