3 578 3

Оправданията на мъжете, когато изневерят

Независимо от причината за изневярата, "добро" оправдание няма

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Всички знаят, че изневярата е предателство към любимия човек. Изневярата наранява и от нея боли. Но се случва все някога в живота на всеки. И тогава трябва да приемете болезнената новина с високо вдигната глава и да се опитате да бъдете разумни и силни, въпреки бушуващите емоции, напрежението и съмненията, които неизменно се пораждат. Това е труден момент, който трябва да преживеете. А ето какви са оправданията, които ще чуете, ако партньорът ви изневерил:

1. Обичам само теб!

Гузен и виновен, той ще се оправдава, че цени и обича само вас. Ще се опита да ви умилостиви и да ви накара да се почувствате отново единствена за него. Предстоят тежки моменти във връзката ви и вие сте тази, която трябва да реши какво да прави оттук нататък и как да постъпи.

2. Беше грешка!

Разбира се, че е било грешка, никой не се съмнява в това. В някои случаи на изневяра мъжът е наистина уплашен и подтиснат и приема постъпката си като грешка, пише iwoman.bg. Но злото е сторено, независимо от съжаленията и разкаянието му. Задължително ще чуете това оправдание, но дали ще му повярвате е отделен въпрос.

3. Трудно ми е да бъда само с една жена...

Има мъже, които ще си признаят, че не могат да бъдат верни. Тогава може би трябва да се замислите дали си заслужава и вие да сте му вярна. В някои връзки моногамията не е основата на отношенията между партньорите, но в други това е всичко.

4. Напоследък не ме разбираш, имах нужда от подкрепа...

Може би в последно време не сте се разбирали и това е била причината той да потърси ласките на друга. Въпреки това, неговата постъпка остава грозна и е повод за сериозни размишления дали можете да укрепите връзката си.

Случва се човек да изневери – за да повиши самочувствието си, защото му липсва нещо във връзката, за да си разнообрази живота. Независимо от причината обаче, няма "добро" оправдание за една изневяра.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гощо
  Отговор
  1 06:20  02.01.18
  Иху Гинче ножа у тупана ахахахахааххах.....
 • БайТози
  Отговор
  2 11:57  02.01.18
  Вении,какво да измислим миличка?
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 13:58  02.01.18
  "Убава си жено,ама не си чужда!"...

Напиши коментар:


Публикувай