Last news in Fakti

31 Декември, 2017 21:34 5 757 4

Лекарски хумор по чешки. Палаво ВИДЕО се превърна в световен хит

  • лекари-
  • болница-
  • комедия-
  • весело-
  • чехия

Режисьор на забавния клип е гинекологът на болницата

Лекарски хумор по чешки. Палаво ВИДЕО се превърна в световен хит - 1

Интернет полудя по това палаво, шеговито видео, заснето от персонала на чешка болница.

Триминутните кадри показват сестрите и лекарите от различните отделения, които танцуват в коридорите на болницата, в операционната или в кабинетите си.

Идеята за клипа дошла на лекаря от гинекологичното отделение Роман Заремба. „По забавен начин видеото показва, че в болницата ни работят и весели здравни служители.

С този клип те пожелават добро настроение за следващата година от места, където забавленията и танцът са изключени“, твърди шефът на болницата Томаш Фиала.

Видеото е заснето малко преди Коледа и веднага се превърна в световен хит.

„Направихме го бързо, спонтанно и се забавлявахме. Пуснахме музика и готово. Включи се всеки, които имаше чувство за хумор“, казва една от сестрите, заснета във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    12 1 Отговор
    Не изглеждат толкова угрижени като тези от Пирогов, вероятно защото не са сринати от работа и тръда им се заплаща адекватно.

    Коментиран от #3

  • 2 Emperorex

    20 0 Отговор
    Браво,респект за всички доктори и сестри които спасяват животи,най-хуманната професия!!
  • 3 Ти недей слуша

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Пирогов не са сринати от работа !! проблемът е че мястото е тъпо и зловещо - стара сграда от комунизма неуютна и некомфортна, задръствания и клаксони от всякъде, мръсен въздух, на входа всякакъв материал пуши като за последно, като някакви вампири са

    Коментиран от #4

  • 4 Борис

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ти недей слуша":

    Стига с тоя комунизъм бе вече 27 години е демокрация ,а сме по големи посеркьовци от преди нея.На крива ракета космоса и пречи.