6 554 3

Каква година ни очаква и как да привлечем късмет и пари?

Според астроложката Антоанета Салфидж 2018 година ще бъде мирна и хубава година

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Тази година ще е мирна, рационална и уравновесена, но трябва да се заредим с търпение, за да реализираме всичко планирано досега. Това каза пред Дарик радио астрологът Антоанета Салфидж. Тя разкри особеностите, които ще властват през тази година и какво да правим, за да привлечем към себе си късмет, пари и благосъстояние.

„Годината на двойката е година на Луната. А Луната е много адаптивна, тя е приемаща, възприема информацията, превръща я в някаква материя, кара ни да се чувстваме удобно, приятно, комфортно, да се заземим. Именно заради това за нас е много важно да се наместваме и да се оформяме“, посочи астрологът.

За да „умилостивим“ Луната, за да се синхронизираме с енергията, която ще управлява процесите, е добре да се ориентираме към белия цвят, среброто, сребърните бижута и въобще сребристо сивото като цвят.

По думите на астролога Луната е много материална, успява всичко невидимо да го материализира и много често чрез лунния принцип ние искаме да се наядем, да си починем, да натрупаме пари, да си купим имот, да си създадем дом, семейство.

„Другият цвят, който ще управлява тази година е зеленото — цветът на парите. Така че, който иска да спечели повече и да привлича повече пари, може да се ориентира към зеления цвят“, каза Антоанета Салфидж.

За кого ще е най-успешна 2018 година?

„Това ще бъде една мирна година, една хубава, рационална, мирна и много спокойна година, уравновесена и стабилна. Малко ще бъде като затишие пред буря. Тази година ще имаме възможност да видим къде сме и да се установим. Тази година се заземяваме. Трябва да направим всичко, което сме решили. Напредък може да има във всички сфери — особено в строителството, оформяне на структури, в сектори, в които се изисква много работа“, допълни тя.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ооооооо
  Отговор
  1 11:42  01.01.18
  .. , една хубава, рационална, мирна и много спокойна година, уравновесена и стабилна... АНТОАНЕТО, ти за коя България говориш? в коя България живееш??
 • Со Паре и со дупе
  Отговор
  2 13:00  01.01.18
  Паре нема, деиствай. Те тая българия
 • Аз Варна
  Отговор
  3 07:14  02.01.18
  Без да съм астролог ще кажа,че цветът за 2018г.определен от Пантон е лилавия и производните му, а сребро се носи през високосна година.Изключвам личните препочитаниея.Тя Антоанетка не следи модните тенденции и пророкува каквото й падне.

Напиши коментар:


Публикувай