Last news in Fakti

1 Януари, 2018 17:36 5 254 6

Том Круз не е виждал дъщеря си от 4 години

  • том круз-
  • кейти холмс-
  • сури-
  • дъщеря-
  • не е виждал-
  • дълго време-
  • кариера-
  • сциентология

Наскоро се заговори, че майката на 11-годишното момиче иска той отново да влезе в живота й

Том Круз не е виждал дъщеря си от 4 години - 1
Снимка: shutterstock

Холивудският актьор Том Круз не е виждал и не е общувал с дъщеря си от 4 години. За това заговориха американските таблоиди, след като в няколко жълти издания се появи информацията, че бившата съпруга на актьора "отчаяно търси начин да се доближи до него", за да се опита отново да го въведе в живота на 11-годишната Сури.

Том Круз и Кейти Холмс прекратиха 5 годишния си брак през 2012 г. и оттогава и не си говорят. Според източници, двамата решават всеки въпрос, касаещ дъщеря им, чрез посредници, а не лично.

Том Круз не е виждал дъщеря си от 4 години

Според източници, близки до Кейти Холмс, недоволството на актрисата, от факта, че бившият ѝ съпруг не участва активно в живота на дъщеря им, расте с веки изминал ден. Ето защо тя решила да предприеме действия и да се свърже с бащата на Сури. Според клюкарския сайт Celebrity Insider, актрисата моли за "един обикновен разговор между баща и дъщеря", но до сега усилията ѝ удрят на камък, защото самата тя все още не е успяла да говори лично с бившата си половинка.

Както е известно, 55-годишната звезда от "Мисията невъзможна" довършва последния си филм и е изцяло погълнат от работата по него. Освен че не е виждал детето си от толкова дълго време, той рядко говорел за него, твърдят негови близки.

Последният път, в който баща и дъщеря бяха видени заедно на светско събитие, беше през август 2012 г., когато той я заведе до водния увеселителен парк на "Дисни" във Флорида.

Том Круз не е виждал дъщеря си от 4 години

През изминалите години множество източници и от двете страни на разделената холивудска двойка подхвърляха пред медиите, че актьорът не поддържа контакт с дъщеря си. Според някои това се дължи на работата му, според други — основната причина е сциентологията — религията, която бащата изповядва.

„Круз не е виждал Сури от 4 години, а от 6 години не е празнувал с нея Коледа или Деня на благодарността“, споделиха неотдавна запознати пред Contactmusic.

Том Круз е един от най-известните поддръжници на т.нар. религия и тя играе основна роля в живота му, заедно с кариерата.

"Може би един ден той ще разбере, че трябва да потърси Сури, но в момента е обсебен от кариерата си, сциентологията и тесен кръг от приятели", споделят близки до актьора хора.

Том Круз не е виждал дъщеря си от 4 години


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станишев

    8 5 Отговор
    Круз май е бисексуал или гей, явно само гейове е срещал 4 години
  • 2 Арнолд Шварценегер

    7 11 Отговор
    Не се бъзикайте с Круз - един от малкото останали в днешно време истински супер актьори а и личния му живот си е негова работа !
  • 3 ЧИЧО ЧАРЛИ

    13 5 Отговор
    ТОМ КРУЗ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ЗАДНИК И ГОЛЯМ ЕГОИСТ.....АКО И ДА Е ДОБЪР АКТЬОР..

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЧИЧО ЧАРЛИ":

    Познаваш ли го, чоплил ли си семки с него?
    Жена му като е някоя изперкала злобарка как да говори с детето си и какъв контакт да поддържа? Ако си преминал и преживял подобни емоционални неща ще разбереш, че за детето е по-добре да не се вижда с един родител отколкото да е свидетел на психично-деградивни сцени на кавги и заяждания.

    Коментиран от #5

  • 5 ЧИЧО ЧАРЛИ

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    ПРЕДСТАВА СИ НЯМАШ КАКВО СЪМ ПРЕЖИВЯЛ,ОТВОРКО.....
    ПРОСТО ИЗРАЗИХ МНЕНИЕТО СИ И ТОЧКА....

    ПЪК ТИ СИ КОМЕНТИРАЙ КАКВОТО СИ ИСКАШ,ДРЕМЕ МИ НА......СЕЩАШ СЕ....
  • 6 Хахо

    0 0 Отговор
    Женаму избяга заради тъпата му религия .Сциентолозите са гадни не дават на роднини да се виждат ако едните не харестват тази религия .Заплашват с разправа и бой ако искаш да видиш някой който е в тази секта . Изнмислена тъпня от писател фантаст Траволта също е сциентолог , мислят че тази глупост и помага в живота и киното .